Lohan

Το Blend υποδέχεται στο Lohan τους Ουκρανούς superstars της melodic techno ARTBAT, ένα από τα πιο περιζήτητα δίδυμα της παγκόσμιας dance σκηνής, έρχονται για να παρασύρουν στον ρυθμό τους το αθηναϊκό κοινό. Μαζί τους, το απόλυτο duet της εγχώριας techno, οι Reign of Time.

ad

Ο Artur και ο Batish (ARTBAT) είναι δύο φίλοι που με σημείο εκκίνησής τους τα underground clubs του Κιέβου κατάφεραν να εκτοξευτούν χωρίς καθυστέρηση στην ανώτερη πίστα της techno. Μια μελωδική σύμπραξη δύο καλλιτεχνών που τους ενώνει το πάθος για τη μουσική και μια κοινή φιλοσοφία. Από το 2019 και μετά η πορεία των ARTBAT καταγράφει μόνο κατακτήσεις κομβικής σημασίας.

Από τη μία, το όνομά τους φιγουράρει στην κορυφή των πωλήσεων του Beatport και από την άλλη απολαμβάνουν την πρώτη θέση στα singles αλλά και την ανάδειξή τους ως Breakthrough Artists of the Year στα Ibiza Dj Awards. To remix τους για το “Return to Oz” του Monolink έγινε hit ενώ όλα όσα προηγήθηκαν, από το “Mandrake” track που τους καθιέρωσε μέχρι την απόλυτη αποδοχή από τον Richie Hawtin, επιβεβαιώνουν πως οι ARTBAT γράφουν τη δική τους, ξεχωριστή σελίδα στο πιο μελωδικό κεφάλαιο της techno. Όσο για τα electronic acts τους, είναι η απόλυτη εμπειρία.

Τους ARTBAT στο Lohan πλαισιώνουν οι «δικοί μας» Reign of Time. Οι κατά κόσμον Σταύρος Τσιάπος & Δημήτρης Πετρίχος ενσαρκώνουν το πιο πολλά υποσχόμενο και μελετημένο δίδυμο της techno σκηνής στη χώρα κι όχι μόνο, αφού το εκστατικό μουσικό τους ταξίδι έχει καταφέρει να συμπαρασύρει το διεθνές κοινό. Οι πολυδιάστατοι Reign of Time έχουν δώσει «εξετάσεις» σε μερικά από τα πιο απαιτητικά clubs του εξωτερικού. Η μουσική που γράφουν και παίζουν σφυρηλατήθηκε κάπου μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου, έχει στοιχεία από την καθαρόαιμη techno χωρίς όμως να είναι στεγνή από μελωδίες και συναισθήματα.

Στις 18 Δεκεμβρίου… Κλείσε εισιτήριο στο viva.gr

Ad