Blonde

Η νέα ταινία του Netflix “Blonde”, που προβάλλεται πλέον στη γνωστή πλατφόρμα παρουσιάζει τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο και δε σου κρύβουμε πώς περιμέναμε πολύ για να τη δούμε.

 

Ωστόσο, η απογοήτευση και αυτό που νιώσαμε βλέποντας τη, μας τάραξε δυσάρεστα καθώς ο τρόπος που παρουσιάστηκε η ζωή της αλλά και τα σκηνικά που συνέβησαν στη ζωή της, ήταν πολύ σκληρά και σίγουρα ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται σε μια περίεργη φάση δε θα περάσει καθόλου καλά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Αφού δεν είχαμε κάτι καλύτερο να κάνουμε, αποφασίσαμε να αράξουμε στο κρεβάτι, να βάλουμε Netflix και να δούμε την ταινία! Και το μετανιώσαμε στο πρώτο μισάωρο.

Οι 3 λόγοι για τους οποίους δε χρειάζεται να μπεις στον κόπο να δεις την ταινία “Blonde” είναι οι εξής:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLONDE Netflix (@blondethefilm)

#1. Παρουσιάζει μια πολύ ιδιαίτερη πλευρά της Μέριλιν με πολύ σκληρό τρόπο! Οι αλλαγές στην ψυχολογία της και η έντονη ψυχοσύνθεση που φέρεται να είχε η ηθοποιός, μεγαλοποιείται στη μεγάλη οθόνη και σε κάνει να νιώθεις τρομερά άβολα.

#2. Η Μέριλιν Μονρόε αναγκάστηκε να μπει στη διαδικασία να “χάσει” ένα παιδί και αυτό μας το δείχνουν ωμά μέσα στη μούρη. Μέχρι και τη στιγμή που κάθεται στην καρέκλα για να γίνει η διαδικασία! Και η κάμερα “μπαίνει” μέχρι και στα γεννητικά της όργανα. Αυτό είναι εξαιρετικά ενοχλητικό και ειδικά αν αυτή τη σκηνή την παρακολουθήσει μια γυναίκα που έχει βιώσει την απώλεια στη ζωή της. Όλα έχουν και ένα όριο.

#3. Οι εναλλαγές των πλάνων, οι αλλαγή από χρωματιστές εικόνες σε ασπρόμαυρες (οκ, γίνεται για το drama της φάσης) αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζονται διάφορες στιγμές μέσα από το μάτι της Μέριλιν είναι ενοχλητικοί και κουράζουν!

Αυτό που μόλις διάβασες είναι μια άποψη! Προφανώς και μπορείς να δεις την ταινία και να σχηματίσεις τη δική σου άποψη! Αλλά εμείς σε προειδοποιήσαμε!

 

Tσέκαρε και αυτά :

Maestro : Σπάει τα σύνορα το “Creep”

Μαύρο Ρόδο : Το τραγούδι της σειράς