Bloody Hawk

Bloody Hawk: Έναν «σύγχρονο ποιητή», έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της εγχώριας hip hop σκηνής, έναν ράπερ που έχει προλάβει σε αυτήν την ηλικία να μας κάνει να συγκινηθούμε, να προβληματιστούμε, να ταυτιστούμε και να πατήσουμε το repeat στους players μας, υποδέχεται η MINOS EMI στο ενεργητικό της.

Ο ράπερ από την Ξάνθη εντυπωσιάζει με κάθε του βήμα και η εξέλιξή του των τελευταίων ετών, τόσο σε μουσικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο διεύρυνσης του κοινού του, μόνο ως τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Το ιδιαίτερο style του, ο ρεαλιστικός στίχος, αφιερωμένος κατά μεγάλο μέρος στα προσωπικά του βιώματα, αλλά και η καλώς εννοούμενη εσωστρέφειά του που τον κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (τουλάχιστον όταν δεν εμφανίζεται ζωντανά ή δεν μας απασχολεί με μία νέα κυκλοφορία του), είναι αυτά που τον έχουν κάνει τόσο αγαπητό σε μία μεγάλη μερίδα οπαδών του είδους, που γεμίζουν τους χώρους όπου εμφανίζεται σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Η αδιαφιλονίκητη επιτυχία του full album «1 Ευρώ» του 2019 μας γεμίζει προσμονή για το επόμενο δισκογραφικό του πόνημα, που δίχως άλλο φαντάζει από τώρα πομπώδες και εντυπωσιακό.

Ένα πρώτο δείγμα της νέας αυτής δισκογραφικής δουλειάς είναι το “Daewoo 3”, και θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Κάνε τώρα pre-save το “Daewoo 3” του Bloody Hawk στο Spotify και άκουσε το πρώτος στις 05/11:

https://presave.umusic.com/daewoo-3