BMW

Η BMW αποφάσισε να αποκτήσει μια νέα τεχνολογία και να δημιουργήσει ένα όχημα το οποίο αλλάζει χρώμα επί τόπου! Και είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή εταιρεία οχημάτων αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Ε-ink και παρουσίασε στη σκηνή της CES 2023 ένα όχημα το οποίο άφησε τους πάντες άφωνους.

Στο προηγούμενο συνέδριο παρουσίασε μια από τις εκδοχές που έχει η συγκεκριμένη τεχνολογία αλλά έδειχνε μόνο την αλλαγή από μαύρο σε λευκό και γκρι.

Το i Vision Dee της BMW έρχεται όμως σε μια νέα εκδοχή όπου να μπορεί να αλλάζει 32 αποχρώσεις και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά φουτουριστικό.

Στον “κορμό” του οχήματος υπάρχουν 240 e-Ink φύλλα τα οποία μπορούν να δώσουν στον άνθρωπο τη δυνατότητα να αλλάξει τα χρώματα και να δει εκείνο που επιθυμεί. Το αυτοκίνητο μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα όχημα με ρίγες, με βούλες και με άλλα διάφορα.

Η εταιρεία δημιούργησε ένα trailer μέσω του οποίο βλέπουμε τον ηθοποιό και πρώην κυβερνητη, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ και παρουσιάζουν το όχημα.

Πρόκειται για ένα όχημα το οποίο αλλάζει τα πράγματα στο χώρο του οχήματος!

Τσέκαρε και αυτά: