BOSS

To γνωστό brand BOSS παρουσίασε τη συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 σε ένα πολύ ιδιαίτερο show στο Μαϊάμι και είδαμε στην πασαρέλα προσωπικότητες τις οποίες δεν περιμέναμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Στην πασαρέλα ανέβηκαν πολύ ιδιαίτερες προσωπικότητες όπως είναι η Πάμελα Άντερσον, η drag queen GotMilk, γνωστοί ιnfluencers και μοντέλα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μεγάλο buzz γύρω από τη νέα συλλογή.

Η Πάμελα Άντερσον ήταν αυτή που άνοιξε το show φορώντας ένα κοστούμι σε μπεζ ανοιχτό χρώμα και η Ναόμι Κάμπελ ήταν αυτή που κλήθηκε να κλείσει το show με το περπάτημα που όλοι έχουμε λατρέψει!

Στο runway του Boss είδαμε καλοραμμένα κοστούμια – κάτι για το οποίο είναι γνωστός ο οίκος – trench coats, σορτσάκια και υφάσμαα όπωως είναι το λινό και το μετάξι ενώ η χρωματική παλέτα που επέλεξε το brand ήταν ανάμεσα στο κίτρινο, το καφέ, το μπεζ και το λευκό!

Στο λαμπερό show οι καλεσμένοι κρατούσαν ομπρέλες διότι τα μοντέλα περπατούσαν ανάμεσα σε νερά τα οποία εκτοξεύονταν και έπρεπε με κάποιο τρόπο να προστατευτούν από το νερό.

Ήταν πολύ ιδιαίτερο και θα φορεθούν πολύ τα ρούχα!

Τσέκαρε και αυτά: