Brendan Fraser

Ο Brendan Fraser είναι ο ηθοποιός που κατάφερε να κάνει όλο το Χόλυγουντ να στρέψει το βλέμμα του σε αυτόν καθώς πρωταγωνιστει στην ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι ” The Whale” και ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύει είνα συγκλονιστικός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο Άντριεν Μόροτ είναι υποψήφιος για Όσκαρ στην κατηγορία προσθετικών μακιγιάζ καθώς επιμελήθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος την εμφάνιση του ηθοποιού και σε ένα βίντεο παρουσιάζεται βήμα-βήμα η δύσκολη διαδικασία.

Το “χοντρό κοστούμι” το οποίο χρησιμοποιείται σε πολλές παραγωγές του Χόλυγουντ για να δοθεί ακόμη περισσότερος όγκος σε έναν ηθοποιό που καλείται να ενσαρκώσει έναν άνθρωπο που έχει πολλά παραπάνω κιλά αλλά στην συγκεκριμένη ταινία έχει χρησιμοποιηθεί και το “αόρατο μακιγιάζ” το οποία μεταμόρφωσε κυριολεκτικά τον Brendan Frazer.

Τσέκαρε το βίντεο :

Μέσα σε 12 εβδομάδες δημιούργησε όλα τα προσθετικά υλικά ο γνωστός σχεδιαστής και κλήθηκε να αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο ενώ ο Brendan Fraser δυσκολευόταν πολύ να κάνει τις κινήσεις και χρειάστηκε να δουλέψει πολύ για να μπορεί να δώσει στον κόσμο την αίσθηση και όλα όσα περνά ένας άνθρωπος που κουβαλά τόσα κιλά πάνω του!

Η ταινία έχει καταφέρει να συγκινήσει πολλούς και όλοι περιμένουν να δουν πως θα τα πάει στη μεγάλη βραδιά των Όσκαρς καθώς ο ηθοποιός είναι υποψήφιος για το ρόλο του στην κατηγορία καλύτερος ανδρικός ρόλος.

Τσέκαρε και αυτά: