Bridal Fashion Week

Τον αέρα της Μόδας του Παρισιού φέρνει η Bridal Fashion Week τον Δεκέμβριο στο Ζάππειο με την κολεξιόν της Γαλλίδας σχεδιάστριας Μargaux Tardits η οποία θα σηματοδοτήσει το official opening τη πρώτη ημέρα της εορταστικής 10ης έκδοσης.

Πριν 10 χρόνια ξεκίνησε για πρώτη φορά το μεγάλο ετήσιο γαμήλιο ραντεβού με τη Bridal Fashion Week και τη Bridal Expo στο ωραιότερο κτήριο της Αθήνας, στη καρδιά της πόλης, το Ζάππειο Μέγαρο. Η επιτυχία της πρώτης φοράς, απέσπασε την υπόσχεση να διαρκέσει, να μεγαλώσει και να καλύψει κάθε όνειρο και απαίτηση των νέων που ονειρεύονται το γάμο τους υπογεγραμμένο από ευφάνταστους designers και planners.

Με την υποστήριξη του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, της Sky Express και του Athens Capital Hotel η Margaux Tardits μετά το gala που θα υποδεχθεί επιλεγμένους επισκέπτες και εκπρόσωπους του Τύπου θα παρουσιάσει την κολεξιόν της με νυφικά και βραδινά φορέματα την Παρασκευή στις 2 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, στοχεύοντας να εντυπωσιάσει τις ελληνίδες και να συνεργαστεί μαζί τους. Σβήνοντας φέτος τα 10 κεριά στη τούρτα της επιτυχίας και της πρώτης γραμμής η μοναδική Εβδομάδα Μόδας του γάμου στην Ελλάδα, γιορτάζει μαζί με επιχειρήσεις και σχεδιαστές αυτή τη πορεία που της χάρισε τους αριθμούς και τη ποιότητα που αναζητούσαν όλοι όσοι ασχολούνται με τη bridal fashion και το wedding planning. Αυτή τη πορεία που έφερε περισσότερους από 63.000 επισκέπτες και 340 συμμετέχοντες μέσα σε αυτά τα χρόνια της πορείας στη νυφική μόδα. Μια κοινή διαδρομή ανθρώπων που αγαπούν βαθιά τη δημιουργία και βιώνουν μαζί με τη νύφη την ανάγκη να εμπνευστούν και να ζωντανέψουν το όνειρό της που εκείνη την ώρα γίνεται πραγματικότητα..

Στη φετινή λοιπόν Bridal Expo & BFW (www.bridalexpo.gr) θα προβληθούν με ξεχωριστή αισθητική, η κομψότητα και η φινέτσα, η καινοτομία και η έμπνευση όλα μέσα σε glamorous ατμόσφαιρα, η οποία θα συμπαρασύρει και το πιο διστακτικό ζευγάρι που θα την επισκεφτεί..

Δυνατά brands και designers θα παρουσιάσουν ιδέες και services που θα δημιουργήσουν μοναδικές στιγμές που θα αποτυπωθούν για χρόνια.

Για εισιτήρια τσέκαρε εδώ!

Μέσα σε αυτό το ξεχωριστό τριήμερο 12 διακεκριμένοι Έλληνες σχεδιαστές που θα ανακοινωθούν σύντομα και θα παρουσιάσουν τις τάσεις στα νυφικά και στα ανδρικά κοστούμια με τις σχεδιαστικές τους υπογραφές υπό την καθοδήγηση του creative director Μιχάλη Πάντου, εγγυώνται για την ικανοποίηση των επισκεπτών.

Χορηγοί η LOREAL PROFESSIONEL PARIS και η HAUTE COIFFURE FRANCAISE PARIS, το Nail College, και υποστηρικτές οι Τsakiris Mallas, Migato, Freddy make up stage, και PanSik. 

Η διοργάνωση φέτος στο πλαίσιο του project, <<Greece the wedding destination>> θα εκδώσει ειδικό έντυπο που θα σταλεί επιλεγμένα στο εξωτερικό στα μεγαλύτερα γραφεία

που οργανώνουν εκδηλώσεις και γάμους παγκοσμίως, μαζί με video των σχεδιαστών που θα συμμετέχουν, τα οποία ήδη οργανώνονται στα ατελιέ τους.

Προσπάθειες που ξεχωρίζουν για την ουσία και τους στόχους και ξεφεύγουν από την επιφανειακή εικόνα των δράσεων.

Καινούρια projects και νέες ιδέες…

Bridal Workshops by Ellwed mag,

Για πρώτη φορά οι διοργανωτές σε συνεργασία με το περιοδικό γάμου Ellwed θα παρουσιάσουν διακεκριμένους επαγγελματίες που θα δώσουν την ευκαιρία στις μέλλουσες νύφες, να ενημερωθούν και να λάβουν προσωπικές συμβουλές για το ιδανικό μακιγιάζ, χτένισμα, φωτογράφιση, βίντεο, styling διακόσμηση, και βέβαια του ολοκληρωτικού planning που θα χρειαστεί ένας σωστά προγραμματισμένος γάμος. Υποστηρικτής σε αυτή την προσπάθεια και το περιοδικό ESTETICA.

Mobile wedding party

Στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου πριν την είσοδό τους οι επισκέπτες θα συναντήσουν την έκπληξη του welcome από van and truck bars, τα οποία θα τους προσφέρουν ιδέες και ποτά για το πιο ξεχωριστό bachelor or wedding party!!

Χορηγός σε αυτό το mobile party η VAN VINTAGE.

Οι φετινές Bridal Expo και Bridal Fashion Week είναι προ των πυλών και το ενδιαφέρον των μελλονύμφων για πληροφορίες και εισιτήρια είναι ήδη έντονο. Όλες οι λεπτομέρειες υπάρχουν στο ανανεωμένο site www.bridalexpo.gr και όλοι περιμένουν με ένταση τις προσταγές της διεθνούς μόδας που θα παρουσιαστούν εκεί στη 10η διοργάνωση και θα παρασύρουν σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις μέσα στο 2023.

Κρατήστε την ημερομηνία και ετοιμαστείτε για τρεις ημέρες μοναδικές και απαραίτητες για την υλοποίηση αυτού του ονείρου που τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει πραγματικότητα!!

Για εισιτήρια για την Bridal Expo & Bridal Fashion Week, πατήστε εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τοποθεσία: Ζάππειο Μέγαρο

Ημερομηνίες: 2-3-4 Δεκεμβρίου 2022

Τσέκαρε και αυτά : 

Λέων 2023: Ερωτικές προβλέψεις για το νέο έτος

Χριστούγεννα 2022 : Η συγκινητική διαφήμιση της Disney