Bridgerton

Η σειρά Bridgerton κατάφερε να γίνει από τις επιτυχημένες του Netflix και πολλοί από εμάς απολαύσαμε τον έρωτα της Δάφνης με τον Δούκα και μας έκαναν να πιστέψουμε στον έρωτα που έρχεται από το πουθενά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η αγαπημένη Δάφνη – η Φοίβη Ντινεβορ την υποδύεται – δε θα επιστρέψει στην τρίτη σεζόν της γνωστής σειράς καθώς ο κύκλος της έκλεισε και όπως αποκάλυψε στο Screen Rant δε θα τη δούμε.

“Έκανα ό,τι ήθελα να κάνω με αυτόν τον χαρακτήρα και είχε ένα υπέροχο τόξο. Αν με ρωτήσουν ξανά στο μέλλον, ποιος ξέρει; Δυστυχώς δεν είμαι στην 3η σεζόν. Πιθανώς στο μέλλον. Αλλά όχι στην 3η σεζόν. Είμαι απλά ενθουσιασμένη που θα παρακολουθήσω ως θεατής”, δήλωσε στη συνέντευξη της.

Kανείς, βέβαια, δεν μπορεί να αποκλείσει μια επικείμενη επιστροφή διότι υπάρχουν και άλλες σεζόν οι οποίες θα εμφανιστούν στην πλατφόρμα εκτός και αν κάποιος πάλι αποφασίσει να τις κόψει.

Aκόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της 3ης σεζόν του Bridgerton και όλοι περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις καθώς θελουμε πολύ να δούμε τις εξελίξεις και τον νέο έρωτα!

Τσέκαρε και αυτά: