Ο Bruce Springsteen επιτέλους κυκλοφόρησε το νέο του album ‘Only The Strong Survive’, μία συλλογή από 15 μεγάλα soul τραγούδια που δημιούργησαν το 21ο album της καριέρας του, μέσω της Panik Records/Sony Music με την υποστήριξη του En Lefko 87.7.

Με φωνητικά του Springsteen, η δισκογραφική αυτή δουλειά είναι μία παραγωγή του Ron Aniello και περιέχει τραγούδια από τον θρυλικό κατάλογο των Motown, Gamble and Huff, Stax και πολλών άλλων δισκογραφικών εταιριών. Πρόσφατα, ο Springsteen, μας είχε κάνει μία εισαγωγή στο νέο αυτό album με τα singles “Do I Love You (Indeed I Do),” “Nightshift” και “Don’t Play That Song” καθώς και με το ολοκαίνουργιο video για το “Turn Back The Hands Of Time”, μια διασκευή στο επιτυχημένο τραγούδι του Tyrone Davis που κυκλοφόρησε το 1970 και γράφτηκε από τους Jack Daniels και Bonnie Thompson. Δείτε το video εδώ.

Τσέκαρε το άλμπουμ! 

Πέρα από τα φωνητικά του Springsteen και την παραγωγή του Aniello, το ‘Only The Strong Survive’ περιέχει επιπλέον φωνητικά από τον Sam Moore, ενορχηστρώσεις από τους Rob Mathes και The E Street Horns καθώς και backing vocals από Soozie Tyrell, Lisa Lowell, Michelle Moore, Curtis King Jr., Dennis Collins και Fonzi Thornton. Το τεχνικό κομμάτι του album ανέλαβε ο Rob Lebret και executive producer είναι ο Jon Landau από το studio Thrill Hill Recording στο New Jersey.

Τσέκαρε κι αυτό: