Brunch Αθήνα

Brunch Αθήνα : Όλα τα κορίτσια και πολλά αγόρια έχουν αδυναμία στο ροζ χρώμα, στα λουλούδια και στα ιδιαίτερα πράγματα! Και τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί χώροι οι οποίοι θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως μια “ωδή” στο χρώμα που όλοι λατρέψαμε.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε πόλεις όπως είναι το Λονδίνο είχαμε “γνωρίσει” μαγαζιά όπως είναι το “ΕL&N” τα οποία ήταν γεμάτα ροζ λουλούδια και είχαν αυτό το gilrlie vibe το οποίο είναι εξαιρετικά ιντσγκραμικό! Και πλέον έχουμε τέτοια μαγαζιά και στην Αθήνα τα οποία κοντράρονται στα ίσια με αυτά!

Είναι μαγαζιά στα οποία μπορείς να απολαύσεις πολύ ωραίο brunch, να κάνεις κους κους με τις φίλες σου και να φωτογραφίσεις τα ιδιαίτερα placements τα οποία έχουν δημιουργηθεί!

Brunch Αθήνα – Που μπορείς να πας

#1. Ellyz 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellyz Athens (@ellyzcafe)

Ένα μαγαζί το οποίο ξεκίνησε να φέρνει στην Αθήνα αυτό που τόσο καιρό έλειπε! Το ροζ χρώμα “πρωταγωνιστεί” παντού, έχει εξαιρετικά γλυκά και λιχουδιές ενώ είναι τέλειο μέρος για να κάνεις ένα επαγγελματικό ραντεβού το μεσημέρι μιας καθημερινής μέρας!

#2.Fairytale 

Ένας πραγματικά παραμυθένιος χώρος ο οποίος είναι ιδανικός για να κάνεις μια φωτογράφιση και να απολαύσεις υπέροχα εδέσματα τα οποία είναι απίστευτα σε ροζ χρώμα! Τέλειο μέρος, μοναδική αισθητική και πρέπει να πας μια βόλτα για να δεις από κοντά πως το ροζ χρώμα ταιριάζει παντού!

Τσέκαρε και αυτά:

 

 

Ad