Brunch Αθήνα

Brunch Αθήνα :Κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο της πρωτεύουσας θα συναντήσεις πολλά μαγαζιά στα οποία μπορείς να απολαύσεις μεσημεριανό καφεδάκι, καλό φαγητό και έχεις την ευκαιρία να κάνεις κους-κους με τους φίλους σου και τις κολλητές! Αλλά τι κάνεις όταν θέλεις να καθίσεις κάπου που θα σου θυμίζει πως πρωταγωνιστείς σε… παραμύθι;

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στην περιοχή του Ψυρρή υπάρχει ένα μαγαζί το οποίο “κλέβει” τα βλέμματα όλων από μακριά καθώς είναι ροζ, έχει μοναδική είσοδο και προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον διότι όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί!

Το “Fairytale” είναι ένα μαγαζί το οποίο σε περιμένει από το πρωί μέχρι και το βράδυ για να απολαύσεις το καφέ σου σε μοναδικές κούπες, πιάτα τα οποία μιλούν στην καρδιά κάθε κοριτσιού και αγοριού που λατρεύει τις Μπάρμπι, εκλεκτά τσάι το οποίο σερβίρεται σαν είσαι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ροφήματα τα οποία δημιουργούνται από τους κατάλληλους ανθρώπους και σε ταξιδεύουν στον κόσμο των παραμυθιών και πολλά άλλα προϊόντα τα οποία σίγουρα θα γίνουν τα αγαπημένα σου.

Είναι ένα μέρος το οποίο έχει δημιουργηθεί για να εξιτάρει τη φαντασία σου και αν είσαι από τα πλάσματα που αγαπούν το Instagram και το Tiktok τότε βρήκε το μέρος σου! Κάθε γωνία, κάθε ποτήρι και κούπα, κάθε πιάτο με φαγητό ή χωρίς, ακόμη και ο χώρος του WC είναι άξια για να ανέβουν στο feed σου και να ξετρελάνουν οι φωτογραφίες τους followers σου! Πολλές είναι οι Ελληνίδες celebs και instagrammers που βρίσκονται στο μαγαζί συχνά με τις παρέες τους και βγάζουν φωτογραφίες… Στο λέμε για να ξέρεις!

Πρόκειται για μια παραμυθένια ροζ “ζούγκλα” υψηλής αισθητικής η οποία συνδυάζει τον καλό καφέ με τα εξαιρετικά γλυκά και είναι ανοιχτό για όλους! Μην σε παραξενέψει αν δεις πολλούς άνδρες να κάθονται σε κάποιον λεοπάρ καναπέ… Έχουν γούστο και τους αρέσει το vibe!

Eιναι ιδανικό για χαλαρό brunch με την παρέα σου ενώ θα μπορούσες να κάνεις ένα ωραίο τραπέζι για τα γενέθλια σου ή ένα baby shower για την κολλητή που ετοιμάζεται να γίνει μανούλα!

Πήγαινε να το ανακαλύψεις!

Τσέκαρε και αυτά: