Brunch Αθήνα

Brunch Αθήνα: Πόσες φορές έχεις σκεφτεί να πάρεις την παρέα σου, να πάτε σε ένα πάρκο και να απολαύσετε μπραντσάκι κάτω από τα δέντρα και μέσα στη φύση αλλά σκέφτεσαι πως είναι δύσκολο να δημιουργήσεις όλα αυτά τα λαχταριστά εδέσματα που βρίσκεις σε πολλά μαγαζιά;

ad

Κάναμε μια μικρή έρευνα, που λες, και νομίζουμε πώς σου βρήκαμε την απόλυτη λύση!

Ως δεινοί Instagrammers που είμαστε, πέσαμε πάνω σε ένα account το οποίο αμέσως μας ιντρίγκαρε και έχει κάτι το οποίο σίγουρα θα σε ενθουσιάσει!

Υπάρχει ένα μαγαζί στον Άλιμο, το οποίο ονομάζεται “Bond Cafe ” και δημιουργεί ένα brunch box το οποίο μπορεί να σε “συνοδεύσει” σε μια εξόρμηση σου στο πάρκο και είναι ΤΕΛΕΙΟ!

Όπως θα δεις στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Instagram θα δεις ένα κουτί super ντιζαινάτο και μέσα σε αυτό υπάρχουν πολλά καλούδια τα οποία είναι ιδανικά για να φας με την παρέα σου στο πάρκο. Μα δεν είναι τέλειο;

Brunch Αθήνα – Pancakes, πραλίνες, κρουασάν και άλλα πολλά συνθέτουν το συγκεκριμένο κουτί και εννοείται πως συνοδεύονται από καφεδάκι! Οπότε, τώρα ξέρεις που μπορείς να βρεις ωραίο brunch και να το πάρεις εύκολα και γρήγορα μαζί σου σε κάποια βόλτα.

Καλή απόλαυσε βρε αγάπη! Thank us later!

Ad