Brunch Πειραιάς: Ξυπνάς το πρωί του Σαββάτου με τα χίλια ζόρια γιατί δε θες να χάσεις την ημέρα σου και μιλάς με κολλητούς και φίλους για να πάτε βολτίτσα στο Μικρολίμανο και πιο συγκεκριμένα στο Lollobrigida, που τόσο καιρό θέλατε να πάτε! Έτσι ξεκίνησε η ημέρα μου το προηγούμενο Σάββατο.

Το brunch έχει γίνει για εμάς αγαπημένη συνήθεια και πάντα ψάχνουμε μαγαζιά στα οποία μπορούμε να γευτούμε πιάτα τα οποία δεν μπορούμε να τρώμε καθημερινά στο σπίτι μας γιατί έχουμε και δουλειές να κάνουμε.

Πάμε που λες στο Lollobrigida γύρω στις 12 το μεσημέρι, βρίσκουμε να κάτσουμε και το πρώτο πράγμα που φθάνει στο τραπέζι μας είναι μια κανάτα νερό η οποία είχε μέσα φέτες λεμονιού “(πολύ το εκτίμησα αυτό), έπειτα κάναμε την παραγγελία μας και ξεκινήσαμε να λέμε τα νέα μας.

Παραγγείλαμε το Colloseum breakfast και ένα πιάτο με αλμυρά pancakes. Εκ πρώτης όψεως τα πιάτα φάνηκα χορταστικά και ήταν. (Brunch Πειραιάς)

Τα pancakes ήταν εξαιρετικά καθώς ήταν αρκετά τσουπωτά, είχαν ένα τέλειο τηγανισμένο αυτό και crispy bacon. Το Colloseum breakfast διέθετε δυο πιατέλες! Η μια πιατέλα είχε τυρί, ζαμπόν, φρυγανισμένο ψωμί και τέσσερα τηγανητά αυγά. Πάνω από αυτή την πιατέλα υπήρχε ένα κεϊκ το οποίο ήταν πεντανόστιμο, μαρμελάδα, κρουασανάκια, μέλι, βούτυρο και πραλίνα. Πολύ καλό!

Το μαγαζί είναι πολύ όμορφο! Βασικά είναι ινσταγκραμικό! Μπορείς να πας και να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες!

Γενικότερα δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο θέμα με το φαγητό! Αυτό που με ενόχλησε ιδιαίτερα ήταν πως 12 το μεσημέρι θες να βγεις με τους φίλους σου, να τα πείτε και να χαζολογήσετε και δυστυχώς δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε καθώς η μουσική ήταν τόσο δυνατή που αναγκαστήκαμε να φύγουμε γρήγορα γιατί δεν μπορούσαμε να ακούσουμε τι λέμε μεταξύ μας!

Το φαγητό ήταν κομπλέ, το προσωπικό κομπλέ απλά η μουσική πρέπει να «ηρεμήσει» λίγο!