Wanna ΦΛΕΡΤ?

Brunch Ψυρρή : Στην Αθήνα θα βρεις πολλούς χώρους οι οποίοι σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες για να δοκιμάσεις λαχταριστά πιάτα και να χαλαρώσεις με τους φίλους πίνοντας δροσιστικά cocktails μετά τη δουλειά.

Αλλά… υπάρχει ένα μέρος το οποίο είναι ιδανικό για να ΦΛΕΡΤ…αρεις τρώγοντας brunch ή πίνοντας το καφεδάκι σου σε μια από τις πιο cool περιοχές της Αθήνας.

Στο υπέροχο “Wanna ΦΛΕΡΤ” θα ζήσεις μοναδικές γευστικές εμπειρίες καθώς η ομάδα του μαγαζιού έχει ετοιμάσει σέξι πιάτα τα οποία μιλούν κατευθείαν στην καρδιά σου και ίσως σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την κάθε φοβία που έχεις στο κομμάτι του φλερτ… Μην ξεχνάς πως ο έρωτας περνά από το στομάχι!

Η ερωτική διάθεση ανεβαίνει στα ύψη μέσω πιάτων όπως είναι τα pancakes “σπανακόπιτα” – μια επιλογή που σίγουρα πρέπει να κάνεις αν βρεθείς στο συγκεκριμένο για ένα “πρώτο ραντεβού” – ενώ ο καγιανάς έχει δημιουργηθεί με διάφορα twists τα οποία σε προκαλούμε να τα δεις από κοντά.

Για να έχει επιτυχία το πρώτο ραντεβού, το γλυκό δε θα πρέπει να λείπει από το τραπέζι και το cheesecake του “Wanna ΦΛΕΡΤ” είναι αυτό που θα σου δώσει την ευκαιρία να ταϊσεις στο στόμα το πρόσωπο που βρίσκεται μαζί σου στο ίδιο τραπέζι… Για εσένα δουλεύουν όλοι ωρε ψυχούλα!

Αν πάλι δεν είσαι σε φάση να φλερτάρεις – που δεν παίζει σε αυτό το μαγαζί – θα πρέπει να σου πούμε πως πρόκειται για ένα από τα σημεία το οποίο είναι σούπερ φωτογραφίσιμο και σίγουρα θα δώσει έναν άλλο αέρα στο feed του Instagram σου! Το γκρι και το ροζ χρώμα “φλερτάρουν” έντονα στο χώρο του “Wanna ΦΛΕΡΤ” και δημιουργούν τη μίνιμαλ αλλά παράλληλα τσαχπίνικη ατμόσφαιρα που αναζητάς.

Τα πιάτα είναι έξτρα μίνιμαλ, ο χώρος είναι απλά θεσπέσιος και αυτό που θα σου προτείνουμε εμείς είναι να κανονίσεις το επόμενο date σου στην οδό Μίκωνος 15 στου Ψυρρή,  και να απολαύσεις ένα από τα πιο ιδιαίτερα brunch της Αθήνας… Και να δοκιμάσεις τα εξαιρετικά cocktails… αλλά και να αράξεις στον εξωτερικό χώρο πίνοντας ένα καπουτσινάκι βλέποντας τον κόσμο να περνά… Και που ξέρεις; Μπορεί ξαφνικά να ξεκινήσει το φλερτ από το πουθενά!

Ποια Νέα Υόρκη και ποιο Λονδίνο μου λες! “Wanna ΦΛΕΡΤ” και οι τσαχπινιές δε σταματούν!

See u there!

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Πρώην παίκτης πάει Άγιο Δομίνικο

Δέσποινα Βανδή : «Όλα Ξαναρχίζουνε Με ‘Μενα» – Νέο EP