Buffalo

Ακούγοντας το όνομα Buffalo Wings & Rings θα σκεφτείτε ένα αμερικάνικο εστιατόριο με εξειδίκευση στα ζουμερά Wings και στα αγαπημένα σε όλους μας Onion Rings.

ad

Κι όμως το ομώνυμο εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία είναι αυτό ακριβώς, αλλά και πολλά παραπάνω!

Buffalo

Μοιράζεται μαζί σας την αγάπη για τα sport και τις παρεϊστικες βραδιές και αποτελεί το πρώτο sports restaurant υψηλού επιπέδου για την Ελλάδα. Είναι το πρώτο μαγαζί που ανοίγει η αλυσίδα στην Ευρώπη καθώς απαριθμεί 81 μαγαζιά σε Αμερική και Μέση Ανατολή.

Για τους λάτρεις των σπόρ, τα συναισθήματα που θα νιώσετε στο Buffalo Wings & Rings είναι ανάμεικτα, συνδυάζοντας ένα μενού από λαχταριστές, κλασσικές αμερικάνικες συνταγές με το αίσθημα ότι βρίσκεστε σε μία VIP κερκίδα με 31 wide screen τηλεοράσεις να εξασφαλίζουν να μην χάσετε δευτερόλεπτο από τον αγαπήμενο σας αγώνα.

Buffalo

Θα βρείτε το Buffalo Wings & Rings στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 127 στη Νέα Ερυθραία και θα έχετε την ευκαιρία εκτός από τα απολαυστικά juicy burgers και τις αυθεντικές Αμερικάνικες προτάσεις να απολαύσετε (τι άλλο;) τις διάσημες… φτερούγες του, είτε παραδοσιακές, είτε παναρισμένες, είτε boneless. Θα μπορέσετε να τις συνδυάσετε με μία από τις τουλάχιστον 20 sauce του καταλόγου και να τις συνοδεύσετε με ένα πιάτο λαχταριστά Onion Rings.

Buffalo

Κάθε Δευτέρα μπορείται να δοκιμάσετε τις αντοχές σας, καθώς η μέρα έχει “Αll you can eat wings”. Απεριόριστη κατανάλωση σε λαχταριστές παραδοσιακές φτερούγες μόνο με 9,99. Αυτό και αν είναι πρόκληση!!

Αν λοιπόν ψάχνετε εστιατόριο στα Βόρεια Προάστια που θα γίνει το αγαπημένο σημείο συνάντησης για όλες τις ηλικίες το Buffalo Wings & Rings είναι εκεί για να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Ad