Burberry

Ο οίκος Burberry μπαίνει σε μια νέα εποχή και παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο που έχει ήδη γίνει viral και ο νέος διευθυντής του δημιουργικού, Ντάνιελ Λι κατάφερε να φέρει φρέσκο αέρα, κάτι το οποίο χρειαζόταν το βρετανικό brand.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο νέο λογότυπο παρουσιάζεται ένα μοτίβο ένας ιππότη – αναβάτη και ο κόσμος που ακολουθεί πιστά το brand έχει ενθουσιαστεί με αυτή τη νέα κίνηση.

Οι εικόνες που είχαν δημιουργηθεί από τον προηγούμενη creative director του οίκου Burberry, Ρικάρντο Τίσι, έχουν αφαιρεθεί από παντού και πλέον λανσάρουν μόνο εικόνες που αφορούν το νεο λογότυο και τις νέες δημιουργίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

Το μοτίβο φέρνει την επωνυμία Equestrian Knight Design και ο ιππότης ο οοίος βρίσκεται πάνω σε ένα άλογο κρατά μια σημαία όπου αναγράφεται η λατινική λέξη : Prorsum που σημαίνει “απόλυτο”.

O oίκος έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει μεγάλες αλλαγές με πρώτη και καλύτερη την νέα του καμπάνια η οποία φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο και παρουσιάζει τις statement καμπαρτίνες για τις οποίες έγινε γνωστός σε μια άλλη εκδοχή.

Επιστρέφει στις “ρίζες” του και αναμένεται να δούμε και άλλες αλλαγές τον Σεπτέμβριο όπου και θα παρουσιαστεί η νέα συλλογή.

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad