Cameron Diaz

Ερωτευμένοι όσο και τον πρώτο καιρό δηλώνουν η ηθοποιός Cameron Diaz και ο μουσικός Μπέντζι Μάντεν (Benji Madden), μάλιστα όπως οι ίδιοι λένε η σχέση τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

ad

Το ζευγάρι γιόρτασε την έβδομη επέτειο του γάμου τους και ο Μάντεν μοιράστηκε στο Instagram ένα αφιέρωμα, γράφοντας στη λεζάντα ότι «πάντα ονειρευόμουν να κάνω μια οικογένεια σαν αυτή». (Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Ράντιξ, τον Δεκέμβριο του 2019).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benji Madden (@benjaminmadden)

«Ευτυχισμένος, ήρεμος, συνεπής, πιστός και άνευ όρων εξίσου γεμάτος πάθος και βάθος», συνέχισε. «Το να το αποκαλούμε μήνα του μέλιτος δεν το καλύπτει. Η πραγματική ζωή. Η μόνη πραγματική πρόκληση που έχουμε είναι να κάνουμε τον χρόνο να κυλά πιο αργά γιατί η ζωή περνάει γρήγορα στον ευτυχισμένο δρόμο. Ξέροντας ότι θα είμαστε για πάντα μαζί, οικογένεια @camerondiaz, χαρούμενη επέτειο, σ’ αγαπώ! ».

Στα σχόλια η Diaz απάντησε: «Εγώ ✨❤️✨ΕΣΕΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . Ευτυχισμένος, ήρεμος, συνεπής, πιστός και άνευ όρων εξίσου γεμάτος πάθος και βάθος = Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ».

Ad