tent

Camping: Η Ελλάδα είναι από τα πιο μαγικά μέρη στον κόσμο και έχει απίστευτες παραλίες! Εμείς σήμερα θα σας πούμε δύο hot μέρη που θα πρέπει να έχετε πάει μια φορά στη ζωή σας για να κατασκηνώσετε!

Είστε λάτρεις του Camping; Ίσως έχετε πάει σε αυτά τα δύο μέρη ή μπορεί και όχι…Δεν έχει σημασία μπορεί να θέλετε να διαβάσετε κάτι διαφορετικό ρε παιδί μου.

Η ακόμα λόγω κορονοϊού να θέλετε να το γυρίσετε σε camping και να αφήσετε τα ξενοδοχεία. Πρέπει να προσέχουμε και να είμαστε ασφαλής πάνω από όλα!

Για να ξεκινήσουμε! Φύγαμε για Ελαφόνησο και και Simos Camping.

Πρέπει να είναι το πιο hot μέρος για camping! Είναι πραγματικά από τα πιο όμορφα μέρη της Μεσογείου με την πιο σμαραγδένια παραλία.

Αρκετός κόσμος κάθε χρόνο περνάει αρκετές μέρες χαλάρωσης σε αυτό το πανέμορφο μέρος! Ιδανικό για όλες τις ηλικίες!

Για δείτε

Και δεύτερο μέρος είναι τα Κουφονήσια

Πιο συγκεκριμένα στο Κάτω Κουφονήσι γίνεται χαμός από ελεύθερους “καμπίστες”. Μάλιστα να πούμε ότι έρχονται και από διαφορετικές χώρες του κόσμου για το camping στο Κάτω Κουφονήσι! Θα δείτε από Ιταλούς μέχρι και Γάλλους να προτιμάνε το μέρος.

Τα νερά μαγευτικά και οι μοναχικές παραλίες είναι ότι πρέπει! Ηρεμία και χαλάρωση!

Για δείτε

Σε αυτά τα δύο μέρη πρέπει να έχετε πάει για camping μια φορά στη ζωή σας! Η μία επιλογή είναι για ελεύθερο και η άλλη για οργανωμένο. Σας φτιάξαμε πάλι.