Cara Delevigne

H Cara Delevigne κατάφερε να επανέλθει μετά από μια σχεδόν καταστροφική χρονιά που είχε καθώς είχε πέσει σε κατάθλιψη και έκανε καταχρήσεις. Και η εμφάνιση της στα Oscars 2023 ήταν απλά μοναδική!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

To γνωστό μοντέλο και ηθοποιός φαίνεται να είναι στα καλύτερα της και το απέδειξε με την εμφάνιση της στο σαμπανιζέ χαλί όπου φόρεσε ένα κατακόκκινο φόρεμα δια χειρός Εlie Saab και κοσμήματα του οίκου Bulgari και σατέν πέδιλα σε κόκκινο χρώμα.

To look της επιμελήθηκε το δίδυμο Mariel Haenn και Rob Zangardi, ενώ το glam look τςη επιμελήθηλαν οι Danielle Priano και Hung Vanngo.

Πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν πως η εμφάνιση της Cara Delevigne θύμισε εκείνη της Αντζελίνα Τζολί στο Όσκαρ 2012 όπου επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο Versace φόρεμα και ανέδειξε το καλογυμνασμένο πόδι της.

To μοντέλο και ηθοποιός κατάφερε να κάνει όλα τα φλας να αστράψουν με τη δημιουργία που επέλεξε να φορέσει και ήταν ίσως από τις λίγες φορές που βλέπουμε ένα κόκκινο φόρεμα να εμφανίζεται στο χαλί καθώς δε συνηθίζεται διότι το “κόκκινο χαλί” δεν είναι ιδανικό έτσι ώστε να αναδειχθεί ένα τέτοιο φόρεμα! Ευτυχώς , για εκείνη το σαμπανιζέ χαλί ήταν ιδανικό και δεν είδαμε μια “καταστροφή”.

Ήταν κούκλα και ελπίζουμε να δούμε ακόμη περισσότερες τέτοιες εμφανίσεις!

Τσέκαρε και αυτά: