Cara Delevigne

Το super model και ηθοποιός, Cara Delevigne έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα τεράστια όνομα στη βιομηχανία της μόδας καθώς η ιδιαίτερη εμφάνιση της και το ψυχρό πρόσωπο της θεωρούνται ιδανικά για μεγάλες καμπάνιες οίκων όπως είναι ο Burberry! Φαίνεται, όμως, πως υπάρχει ένα κορίτσι το οποίο θα μπορούσε να είναι η “χαμένη δίδυμη αδερφή της”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 


H Ρέιλι Χάρισον η οποία μένει στη Μοντάνα των ΗΠΑ, έχει γίνει viral στο TikTok λόγω της ομοιότητας που έχει με το μοντέλο από τη Βρετανία αλλά δεν έχει λάβει και τα πιο θετικά σχόλια καθώς την αποκαλούν “Κάρα του δολαρίου” και διάφορα άλλα άκομψα σχόλια.

@oh_oh_oh_oreillyyy♬ Folding Chair – Regina Spektor

Ωστόσο, υπάρχουν χρήστες που βλέπουν τα βίντεο της και δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν έχει κάποια συγγένεια με την Cara Delevigne, ενώ κάποιοι χρειάζεται να δουν τα βίντεο της 2-3 φορές έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν πως πρόκειται για άλλο πρόσωπο και όχι για την ηθοποιό.

@oh_oh_oh_oreillyyy♬ original sound – alissa

Η κοπέλα μοιάζει ακραία πολύ στο μοντέλο και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι δίδυμη της ή έστω η μικρότερη αδερφή της! Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο το μοντέλο!

Tσέκαρε και αυτά: