Έναν θρύλο της παγκόσμιας μουσικής επιστράτευσε ο οίκος Celine για τη νέα του διαφημιστική καμπάνια και κανείς δεν περίμενε πως θα τον δει να εμφανίζεται μέσα από ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

ad

O Bob Dylan ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της γενιάς του με αμέτρητες επιτυχίες και απίστευτο στιλ, ήταν το πρόσωπο που επέλεξε ο creative director του οίκου μόδας Hedi Slimane ως πρωταγωνιστή της καμπάνιας της διαφημιστικής καμπάνιας του brand.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CELINE (@celine)

Ο Βob Dylan φωτογραφήθηκε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια από τον δημιουργό που ασχολείται με τις καμπάνιες του οίκου Celine στο πλαίσιο της σειράς «Portrait of a Performer» και οι ασπρόμαυρες εικόνες,έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CELINE (@celine)

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται να κρατά κιθάρες από τη συλλογή του και φορά δημιουργίες του οίκου μόδας δίνοντας ένα ροκ στοιχείο στην καμπάνια η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μοναδική και με τελείως διαφορετικό ύφος!

Ο οίκος μπορεί να επιλέγει να δημιουργεί “ήσυχες’ δημιουργίες αλλά τα τελευταία χρόνια έχει ανοιχτεί και φέρνει στην πασαρέλα πράγματα τα οποία αποδεικνύουν πως προχωρά και πως δε στέκεται στο παρελθόν!

Εξαιρετική φωτογράφιση και επιλογή καλλιτέχνη!

Τσέκαρε και αυτά: