Το 2001, η Carolina Herrera δημιούργησε το δικό της lifestylebrand CH Carolina Herrera, που αποτελείται από πολυτελή γυναικεία και αντρικά έτοιμα ενδύματα, παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, ενσωματώνοντας την αβίαστη κομψότητα και φινέτσα της σχεδιάστριας.

Η πρόθεσή της ήταν να δημιουργήσει μια νέα συλλογή που να αντικατοπτρίζει έναν μοντέρνο, αβίαστο και κομψό τρόπο ζωής για τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά.

Η CH Carolina Herrera άνοιξε στο Golden Hall το πρώτο της κατάστημα στον πρώτο όροφο, το οποίο περιλαμβάνει γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά ρούχων. Οι γυναικείες συλλογές CH Carolina Herrera αποπνέουν σιγουριά, κομψότητα και διαχρονική πολυτέλεια, οι ανδρικές συλλογές ξεχωρίζουν για την αρρενωπότητα και το αβίαστο στυλ τους, ενώ τα παιδικά ρούχα αντανακλούν τον τρόπο ζωής ενός χαρούμενου παιδιού.

Σχετικά με την CH Carolina Herrera φιλοσοφία: Το 2001, η CH Carolina Herrera παρουσίασε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής για άνδρες και γυναίκες πέρα από τις εθνότητες που είχε το κομψό και ξεχωριστό στυλ της υπογραφής Carolina Herrera. Είναι η έκφραση του οίκου Carolina Herrera και έχει ως στόχο να δημιουργήσει στοιχεία που μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινής ζωής για όσους ταυτίζονται με το στυλ της Carolina Herrera.

Ο Γιώργος Ντάβλας λάτρης του brand Carolina Herrera στην CH boutique στο Golden Hall