Butterfly

Χαλάνδρι Φαγητό: Η ομάδα του Citynow.gr τρέχει να βρει τα καλύτερα μαγαζιά για να τα μοιραστεί μαζί σας, κι αυτή τη φορά βρήκαμε μια παραδεισένια αυλή που ακούει στο όνομα “Butterfly”.

Το “Butterfly All Day Bar” βρίσκεται στο Χαλάνδρι και ανοίγει τις πόρτες του κάθε μέρα σε πολύ κόσμο για να απολαύσει τον καφέ, το ποτό, αλλά και το φαγητό του, με ή χωρίς παρέα.

Γιατί, όμως, το “Butterfly” είναι το ιδανικό μέρος για μια all-day-experience;

Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή!

Ξεκινώντας τη μέρα σου στο συγκεκριμένο μαγαζί, το προσωπικό του είναι στη διάθεσή σου για να σου προσφέρει καφέ ή χυμό, αλλά και ένα πλούσιο πρωινό ή καλύτερα στην πορεία ένα θεσπέσιο “brunch”.

Συνεχίζοντας, το μεσημέρι μπορείς να επιλέξεις το φαγητό σου μέσα από μια τεράστια ποικιλία, με κορυφαίο όλων το street food που όλοι έχουμε αγαπήσει, δηλαδή το “BBQ Burger”.

Το απογευματάκι που χαλαρώνουν λιγάκι τα πράγματα, πίστεψέ μάς… Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να πιεις έναν καφέ μαζί με την παρέα σου στην αυλή του “Butterfly”.

Με τα πολλά και με τα λίγα, φτάνουμε στο βράδυ, και όταν κληθείς να παραγγείλεις – πέρα από τα κλασσικά ποτά – θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από μια πληθώρα cocktails που παρουσιάζει ο τιμοκατάλογος.

Εμείς, ως λάτρεις του ρούμι, σου προτείνουμε το “Sub Zero” cocktail!

Εάν ο δρόμος σε φέρει στο Χαλάνδρι, είναι must να επισκεφθείς το “Butterfly All Day Bar” – την πιο hot all-day-experience επιλογή στην Αθήνα!