Χάλι Μπέρι

Αχ! Μέχρι και η Χάλι Μπέρι η οποία διαθέτει εξαιρετικά καλλίγραμμο κορμί μπορεί να αντιμετωπίσει θέματα όταν προσπαθεί να φορέσει ένα τζιν παντελόνι το οποίο είναι θεόστενο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η γνωστή ηθοποιός ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram όπου μοιράστηκε μια στιγμή της – με την οποία όλοι σχεδόν μπορούμε να ταυτιστούμε – και την είδαμε να προσπαθεί με τη βοηθό της να κουμπώσουν το τζιν παντελόνι που επέλεξε να φορέσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Η Χάλι Μπέρι έχει ξαπλώσει στο πάτωμα και από πάνω της βρίσκεται η στυλίστρια της Λίντσεϊ Φλορς η οποία προσπαθεί να της κουμπώσει το παντελόνι και παλεύουν με διάφορους τρόπους και κινήσεις!

Όπως καταλαβαίνεις το βίντεο έγινε viral και οι χρήστες του διαδικτύου έπαθαν μια μικρή ταύτιση καθώς σε όλου έχουν συμβεί να προσπαθούν να κουμπώσουν το παντελόνι και να μην μπορούν γιατί δεν τους κάνει όπως παλιά ή γιατί πολύ απλά δεν είναι το νούμερο τους!

Η ηθοποιός έχει αποφασίσει να κάνει όσα περισσότερα μπορεί να έρθει κοντά με τους followers και επιλέγει να κάνει πράγματα με τα οποία όλα μπορούν να ταυτιστούν!

Αχ! Χάλι μου και σε εμάς έχει συμβεί!

Τσέκαρε και αυτά: