Χαλβάς σιμιγδαλένιος είναι η συνταγή του σεφ, Νικόλα Καρβελα και είναι ένα υπέροχο γλυκό ειδικά για αυτές τις ημέρες, αφού έχει ξεκινήσει ήδη η Σαρακοστή.
ΥΛΙΚΑ
- 150 γρ ηλιέλαιο
- 300 γρ σιμιγδάλι ψιλό
- 150 γρ αμύγδαλα ή φυστίκια Αιγίνης
- 300 γρ ζάχαρη
- 450 γρ νερό
- Ξύσμα και χυμό απο 3 πορτοκάλια
- 400 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΤΟΝ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ