Χαλβάς σιμιγδαλένιος: Συνταγή από τον Νίκο Καρβέλα

Xαλβας Σιμιγδαλενιος

Χαλβάς σιμιγδαλένιος είναι η συνταγή του σεφ, Νικόλα Καρβελα και είναι ένα υπέροχο γλυκό ειδικά για αυτές τις ημέρες, αφού έχει ξεκινήσει ήδη η Σαρακοστή.

ΥΛΙΚΑ

  • 150 γρ ηλιέλαιο
  • 300 γρ σιμιγδάλι ψιλό
  • 150 γρ αμύγδαλα ή φυστίκια Αιγίνης
  • 300 γρ ζάχαρη
  • 450 γρ νερό
  • Ξύσμα και χυμό απο 3 πορτοκάλια
  • 400 γρ σοκολάτα κουβερτούρα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΤΟΝ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...