Χάρι Πότερ

Οι ταινίες “Χάρι Πότερ” έχουν αφήσει εποχή και πολλοί από εμάς καθόμαστε σπίτι και απολαμβάνουμε ξανά και ξανά τα projects που δημιουργήθηκαν με σκοπό να μας εισάγουν στον κόσμο της μαγείας.

Όπως είναι γνωστό απαγορεύεται από τα set των ταινιών να παίρνουν τα props οι ηθοποιοί αλλά υπάρχουν κάποιοι τσαχπίνηδες οι οποίοι επιλέγουν να πάρουν έστω και κάτι μικρό στη ζούλα για να θυμούνται τη συμμετοχή τους σε ταινία που έπαιξαν.

Ο ηθοποιός Ρούπερτ Γκριντ μιλώντας στο People αποκάλυψε πως θυμάται τον «ύπουλο» τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αποσπάσει ένα αναμνηστικό από το σετ των γυρισμάτων του «Χάρι Πότερ».

«Ήταν πραγματικά αυστηροί στην παραγωγή» θυμάται ο Γκριντ, ο οποίος υποδύθηκε τον Ρον Ουέσλι στο franchise του Χάρι Πότερ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

«Τις τελευταίες ημέρες, υπήρχε ασφάλεια στις πύλες και έψαχνε κυριολεκτικά τα αυτοκίνητα. Αλλά ξέφυγα με τον αριθμό της πόρτας του σπιτιού του Χάρι. Έπρεπε να τον ξεβιδώσω. Ήταν τόσο ύπουλο» είπε στο περιοδικό People ο ηθοποιός.

Ο αγαπημένος Ρον είναι από τους ηθοποιούς που κατάφεραν να συνεχίσουν επιτυχημένα την πορεία τους μετά το τέλος των ταινιών του Χάρι Πότερ.

Tσέκαρε και αυτά: