Ο Χάρι Στάιλς θέλησε να τιμήσει τους Αυστραλούς κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη χώρα και έβγαλε το παπούτσι του και ήπιε ένα ποτό μέσα από αυτό! Και, ναι ήταν αηδιαστική η κίνηση που έκανε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

ad

Στην Αυστραλία υπάρχει μια “παράδοση” που θέλει τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται σε συναυλίες να πίνουν ποτό από το παπούτσι τους για να τιμήσουν όσους έδωσαν το παρών και ο γνωστός καλλιτέχνης αποφάσισε να κάνει αυτό που είχε κάνει προ ημερών ο επίσης τραγουδιστής, Post Malone.

Μπορεί ο κόσμος να ζητωκραύγαζε για τον Χάρι Στάιλς, αλλά οι τουιτεράδες δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την αηδιαστική κίνηση του και τα αρνητικά σχόλια ήταν πολλά!

Ο ίδιος δε φάνηκε να χαίρεται τη συγκεκριμένη κίνηση αλλά ο κόσμος που βρέθηκε στη συναυλία ενθουσιάστηκε και τον χειροκρότησε!

“Είσαι αηδιαστικός, είσαι σιχαμένος, απορώ γιατί το έκανες αυτό και τι προσπαθείς να καταφέρεις” ήταν κάποιες από τις ατάκες που χρησιμοποίησαν οι τουιτεράδες για να μπορέσουν να δείξουν την αηδία που ένιωσαν όταν κυκλοφόρησε το πλέον viral βίνετο με τον τραγουδιστή!

O τραγουδιστής είναι γνωστός για το coolness που διαθέτει αλλά αυτή η κίνηση ήταν λίγο… αηδιαστική!

Τσέκαρε και αυτά: