Χάρης Καραμολέγκος

To πρώτο του ολοκληρωμένο album κυκλοφόρησε πρόσφατα ο ταλαντούχος ερμηνευτής, Χάρης Καραμολέγκος, κάνοντας δυναμικό ντεμπούτο στον χώρο της δισκογραφίας.

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης μάς παρουσιάζει αυτή τη φορά το τραγούδι «Θες», το οποίο έχει κλέψει τις εντυπώσεις στις λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του.

Το νέο τραγούδι του Χάρη Καραμολέγκου φέρει την υπογραφή του Γιάννη Μπλάθρα, καθώς έχει γράψει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους του.

Το «Θες» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ, το οποίο μας ταξιδεύει στη γενέτειρα του Χάρη, τη μαγευτική Σαντορίνη, στην οποία άλλωστε έχει γυριστεί εξ’ ολοκλήρου.

Σε περίοπτη θέση στο βίντεο κλιπ φυσικά δεσπόζει το ηφαίστειο της Σαντορίνης, με τον στίχο «ηφαίστειο αγάπης» να είναι σαφώς επηρεασμένος από το σημείο αναφοράς του νησιού των Κυκλάδων.

Λίγα λόγια για το νέο album

Το νέο album του ταλαντούχου καλλιτέχνη, ο οποίος μπήκε στον μαγικό χώρο της μουσικής από την ηλικία των 6 ετών, έχει τίτλο «Για σένα».

Περιλαμβάνει 10 τραγούδια, τα οποία έχετε τη δυνατότητα να τα απολαύσετε στο κανάλι του ερμηνευτή στο Youtube (Charis Karamolegos).

Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται δημιουργίες του Χάρη Καραμολέγκου (σ.σ.: σε κάποια τραγούδια έχει γράψει μουσική και στίχο ο Γιάννης Μπλάθρας και στίχους ο Θωμάς Πάνου), που εκτός από ερμηνευτής είναι και πολυόργανος μουσικός, καθώς παίζει κιθάρες, βιολί, ούτι, πλήκτρα, τα οποία έχει γράψει ο ίδιος στο άλμπουμ.

Παράλληλα την υπογραφή του φέρει και η παραγωγή του άλμπουμ, καθώς και οι ενορχηστρώσεις και οι μίξεις των τραγουδιών, σε ένα άλμπουμ που δημιουργήθηκε σε διάστημα 10 μηνών και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.