Χάρης Βαφειάς

O Χάρης Βαφειάς μπορεί να έγινε πιο γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσω του ριάλιτι “Dragon’s Den” αλλά ο επιχειρηματικός κόσμος και όσοι ασχολούνται με τη ναυτιλία ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι και πόσος σκληρός είναι στις business.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο ένας εκ των πέντε “Δράκων” που φανερώνει έναν πολύ σκληρό χαρακτήρα στο ριάλιτι έχει χιούμορ αλλά το δείχνει μόνο εκεί που θέλει εκείνος και όπως θέλει. Και από ότι φαίνεται ήθελε να κάνει μια μικρή αναπαράσταση με ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζει και δεν είναι άλλος από τον ράπερ Light.

Σε βίντεο που ανάρτησε ο γνωστός ράπερ, βλέπουμε τον Χάρη Βαφειά – ο οποίος έχει και πολλά τατουάζ τα οποία δεν ξέραμε ότι διαθέτει – να κάθεται σε ένα τραπέζι και να συζητούν για ένα “δάνειο” το οποίο φέρεται να χρειάζεται γιατί τον έχουν “στραγγίξει” στο παιχνίδι.

Ο ράπερ του αναφέρει πως μπορεί να του δώσε ένα δάνειο γιατί βλέπει πως είναι δύσκολα τα πράγματα και ο πλοιοκτήτης του αναφέρει πως θα πάει στο γραφείο του για να μπορέσει να το πάρει. Προφανώς, όλα έγιναν στο πλαίσιο της πλάκας και φαίνεται πως υπάρχει μια συμπάθεια ανάμεσα στους δυο άνδρες.

@iamnerogrecoΑΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ Ο ΡΕΝΤ ΝΤΡΑΓΚΟΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΗΤ ? 👮🏻‍♂️👮🏻‍♂️👮🏻‍♂️♬ original sound – Light

Ο Χάρης Βαφειάς και οι επιχειρήσεις

Ο γνωστός πλοιοκτήτης έχει ασχοληθεί από μικρή ηλικία με τη ναυτιλία, καθώς προέρχεται από μια οικογένεια με παρελθόν στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Ωστόσο, δεν ήθελε να ασχοληθεί μόνο με αυτή και αφού έκανε τις σπουδές του, πήγε στην Αμερική και κατάφερε να βάλει την εταιρεία του στο χρηματιστήριο.

Επιλέγει να κάνει πολύ συγκεκριμένες κινήσεις και δεν είναι από τους ανθρώπους που αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους γιατί θέλει η πορεία του να είναι μόνο ανοδική!

Τσέκαρε και αυτά: