Χάρης Βαφειάς

Ο Έλληνας πλοιοκτήτης, Χάρης Βαφειάς είναι ένας από του πέντε dragons που κατάφερε να απασχολήσει τον κόσμο με τον ιδιαίτερα καυστικό και αυστηρό τρόπο του απέναντι στους επιχειρηματίες που θέλησαν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στο “Dragon’s Den” και ο κόσμος δε σταμάτησε να σχολιάζει τον χαρακτήρα του και όσα έλεγε. Ωστόσο, στον κόσμο του επιχειρείν είναι ένα πολύ “δυνατό όνομα” και όλοι ξέρουν πως όταν μιλά ξέρει πολύ καλά τι λέει και τι πρέπει να κάνει για να πετύχει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο επιχειρηματίας που κατάφερε να κατακτήσει το χρηματιστήριο με τις πολύ έξυπνες κινήσεις που έκανε, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δε θέλει να προκαλεί με τον τρόπο που κινείται και στα social media είναι εξαιρετικά διακριτικός. Κάνοντας μια διαδικτυακή βόλτα στο Instagram τον αναζητήσαμε, και προφανώς βρήκαμε το προφίλ του αλλά για κάποιον λόγο μας “κρύβεται” και το έχει μετατρέψει σε “ιδιωτικό”.

 

Ο σκληρός δράκος του Dragon’s Den έχει επιλέξει ένα πιο low key lifestyle, και παρά το γεγονός πως είναι μόλις 43 ετών κάνει πράγματα με απόλυτη “ησυχία” χωρίς να προκαλεί κανέναν και τίποτα. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μιλάει ούτε πως δεν εκφράζει δυνατά την άποψη του.

Ο Χάρης Βαφειάς μπορεί να μην έχει δημόσιο το προφίλ του στο Ιnstagram αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχει πρόβλημα να μιλήσει για τη ζωή του.

Έχει δώσει συνέντευξη σε μεγάλα δίκτυα του κόσμου όπως είναι το ΒΒC και έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που αφορούν στη ζωή του καθώς δεν μπορεί να κυκλοφορεί μόνος του, παρά μόνο με συνοδεία.

  • Τι πρέπει να γνωρίζεις για τον Χάρη Βαφειά

  1. Είναι 43 ετών
  2. Κατάγεται από τη Χίο
  3. Είναι 2ης γενιάς πλοιοκτήτης
  4. Είναι παντρεμένος με την Έμιλυ Λαγουνάρη και μαζί έχουν δυο παιδιά
  5. Το ψευδώνυμο που του έχουν δώσει οι Αμερικάνοι φίλοι του είναι Χάρι Πότερ

Τσέκαρε και αυτά: