Χιόνια

Το χιόνι έκανε την εμφάνισή του και στην Αττική και μπορεί τα βόρεια προάστια να μην είχαν τη χαρά να δουν χιόνια – ακόμα – αλλά τα βουνά γύρω από το λεκανοπέδιο έχουν ήδη ντυθεί στα άσπρα.

Ένα από τα αγαπημένα βουνά στο citynow.gr είναι η Πάρνηθα και εκεί το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα, δημιουργώντας ένα άκρως ατμοσφαιρικό ειδυλλιακό τοπίο.

Μέσα από τη ματιά του dronea βλέπουμε από το κανάλι του στο youtube τα μαγευτικά πλάνα μέσα από drone για το πως το χιόνι έχει καλύψει την Πάρνηθα.

Το πλάνο ξεκινάει από το καταφύγιο του Μπάφι που φαίνεται να ξεπροβάλει μέσα από ένα τεράστιο πέπλο ομίχλης, δημιουργώντας μία απόκοσμη ατμόσφαιρα.

Όπως φαίνεται μέσω του drone, τα συνεργεία έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το δρόμο ανοιχτό και υπάρχουν και εκείνοι οι θαρραλέοι που αποφάσισαν ότι θα πάρουν το αυτοκίνητό του για να ανέβουν στην Πάρνηθα και φυσικά να χαρούν τα παιχνίδια με το χιόνι.

Εντυπωσιακό είναι και το περίφημο κτίριο του σανατόριου που υπάρχει στην Πάρνηθα, το οποίο ξεχωρίζει μέσα στο άσπρο τοπίο που έχει δημιουργηθεί προκαλώντας δέος στον θεατή.

Σε πολλά σημεία του εντυπωσιακού βίντεο από τον droneas.gr φαίνεται πως η Πάρνηθα είναι καλυμμένη από το χιόνι σε τέτοιο βαθμό που θυμίζει σεληνιακό τοπίο, γεγονός που μας προκαλεί δέος, ειδικά εάν συνειδητοποιήσει κάποιος πως αυτό το μέρος είναι λιγότερο από 30 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Ψήνεστε για βόλτα;