Χιόνια Αθήνα

Χιόνια Αθήνα: Η κακοκαιρία Μήδεια έχει ήδη ξεκινήσει από τα βόρεια στην Αθήνα να κάνει την εμφάνισή της με πυκνές χιονοπτώσεις που θα επεκταθούν τις επόμενες ώρες και στα θα ενταθούν κιόλας.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά τη Δευτέρα οι χιονοπτώσεις θα είναι πιο πυκνές και θα χτυπήσουν την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και τα πεδινά στην Πελοπόννησο.

Και ενώ οι χιονοπτώσεις μετά το μεσημέρι θα κοπάσουν, από το βράδυ θα έρθει και νέα επιδείνωση του καιρού σε πολλές περιοχές ακόμα και εκείνες της Αθήνας ακόμα και μέσα στην πόλη.

 

Για τη Δευτέρα πιο συγκεκριμένα στην Αττική (χιόνια Αθήνα) προβλέπονται χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο. Αλλά από το βράδυ και μετά τα φαινόμενα στην Αθήνα θα ενταθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 4 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη θα είναι ακόμα πιο δύσκολη με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 0 βαθμούς Κελσίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αττική (Χιόνια Αθήνα) έχει διακοπεί η κυκλοφορία ήδη στη Λεωφόρος Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το καζίνο.

 

Επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Φυλής, στο ύψος Μονής Κλειστών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια.

Διακοπή της κυκλοφορίας υπάρχει για την κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μέχρι τη θέση Άγιος Πέτρος και στα δύο ρεύματα.