Χιόνια αυτοκίνητο

Χιόνια αυτοκίνητο : Ακούγοντας τις προγνώσεις του καιρού πρέπει να είμαστε όλοι καλά προετοιμασμένοι για την περίπτωση που το χιόνι ‘”χτυπήσει” στη δική μας περιοχή διότι μπορεί να δημιουργηθεί πάγος στο όχημα μας και να δυσκολευτούμε πολύ να τον απομακρύνουμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα του κλειστού πάρκινγκ, τότε θα πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα για να μην πιάσουν πάγο τα τζάμια του αυτοκινήτου σου γιατί την επόμενη μέρα θα δυσκολευτείς πολύ να τον απομακρύνεις και δε χρειάζεται να έχεις και αυτόν τον βραχνά πάνω από το κεφάλι σου.

Όταν το χιόνι και ο παγετός βρίσκονται ένα βήμα πριν από το κατώφλι μας, τότε πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά και να προστατέψουμε τους καθρέφτες και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου για να μην κρυσταλλώσουν.

Ένας τρόπος για να τα προστατέψουμε είναι να αγοράσουμε ειδικά καλύμματα που καλύπτουν τα σημεία από ένα μαγαζί που προμηθεύει τον κόσμο με αντικείμενο που αφορούν το αυτοκίνητο.

Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις μεγάλες σακούλες και να τις δέσεις στους καθρέφτες ή να τις κόψεις και να τις απλώσεις στο παμπρίζ.

Επίσης και ένα μεγάλο κομμάτι χαρτόνι θα σε σώσει από τον παγετό αν το τοποθετήσεις στο παρμπρίζ!

Tσέκαρε και αυτά: