Χιόνια Πάρνηθα

Χιόνια Πάρνηθα : Σε πολλές περιοχές της Αττικής αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα έχει κάνει την εμφάνιση της η κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” και οι πολίτες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους καθώς το χιόνι είναι αρκετό και δε θέλουμε να δούμε ατυχήματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Σε ένα από τα μέρη όπου το έχει στρώσει για τα καλά είναι στο καταφύγιο Μπάφι και οι εικόνες από το χιόνι είναι απλά εκπληκτικές!

Άνθρωπος που βρίσκεται στο καταφύγιο αναφέρει σε βίντεο πως τα χιόνια ήθραν επιτέλους και πως η θερμοκρασία είναι τους -2 βαθμούς. Οι δυο δρόμοι είναι κλειστοί και δεν μπορεί να πλησιάσει όχημα στο καταφύγιο ακόμη και με αλυσίδες.

Τσέκαρε το βίντεο που ανάρτησε το Forecast Wether Greece :

“Λευκά” τα βόρεια προάστια

Σε περιοχές όπως η Εκάλη, η Πολιτεία, ο Άγιος Στέφανος, και άλλες το χιόνι είναι πυκνό και οι δρόμοι είναι ντυμένοι στα λευκά. Οι δήμοι όλων των περιοχών ζητούν από τους πολίτες να ελαχιστοποιήσουν τις μετακινήσεις τους και να μη βγουν από τα σπίτια τους εφόσον δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Σε περιοχές όπως είναι η Εύβοια έχει κάνει την εμφάνιση του το χιόνι και οι κάτοικοι προσπαθούν να παραμείνουν στα σπίτι τους και να προστατευτούν από την κακοκαιρία.

Τσέκαρε και αυτά: