Ο χιονιάς έφτασε για τα καλά και στην Αττική αλλά κάποιοι δεν τον υπολόγισαν!

Έφτασε ο χιονιάς, που λέτε αγαπημένα μου πλασματάκια, και κάποιοι θεώρησαν πως είναι πολύ δύσκολο να σηκωθούν να φτιάξουν ένα τοστάκι και προτίμησαν να κάνουν παραγγελίες για σουβλάκια, μπέργκερ και τα σχετικά γιατί οι άνθρωποι που κάνουν delivery είναι σούπερ ήρωες και μπορούν να τα βάλουν μέχρι και με το χιόνι.

Στα social media έγινε ένας μικρός πανικούλης χθες το βράδυ (15/2), καθώς είδαμε πολλές αναρτήσεις όπου μια μεγάλη μερίδα του κόσμου έκραζε όλους όσους παράγγειλαν φαγητό και ο λόγος είναι πολύ απλός. Κανείς δε σκέφτηκε από αυτούς που παράγγειλαν πως ο ντελιβεράς θα αντιμετωπίσει πρόβλημα εξαιτίας του χιονιά και πως ένα μηχανάκι είναι ότι πρέπει για να προστατεύσει αυτούς τους ανθρώπους.

ad

Υπήρξαν άνθρωποι που δουλεύουν στον χώρο του ντελίβερι οι οποίοι πήραν τα μηχανάκια τους και έκαναν παραγγελίες (τι να πούμε βρε παιδιά, μπράβο και χαράς το κουράγιο σας) γιατί χρειάζονται τα χρήματα, αλλά εδώ προκύπτουν δυο ερωτήσεις: 1) πόσο ανεύθυνη είναι μια επιχείρηση έτσι ώστε να επιτρέψει στον υπάλληλο της να ρισκάρει με τέτοιον τρόπο τη σωματική του ακεραιότητα, και 2)πόσο τεμπέληδες και ανίδεοι είναι αυτοί που αποφάσισαν να παραγγείλουν!

Ο χιονιάς έκανε την εμφάνιση του στα social media και δικαίως έπεσε κράξιμο!

Τσέκαρε και μερικά tweets:

Οι παρακάτω εικόνες είναι screenshot από τα stories του Αλέξανδρου Κοψιάλη (το instagram account του είναι alexandros_kopsialis )