Chiquita

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και η Chiquita έχει ετοιμάσει έναν υπέροχο διαγωνισμό που θα δώσει χαρά και ενέργεια σε μικρούς και μεγάλους.

Με τον τίτλο «Γέμισε Ενέργεια», η ενέργεια αυτή θα «τρέξει» από τις 10 Σεπτεμβρίου έως και τις 10 Οκτωβρίου και στόχο έχει να εφοδιάσει τους γονείς και τα παιδιά με τα κατάλληλα εργαλεία για τη σχολική χρονιά, και παράλληλα να ενισχύσει την ενέργεια των παιδιών με το αγαπημένο τους σνακ!

Η διαδικασία για να λάβει μέρος κάποιος στον διαγωνισμό είναι εύκολη και απλή. Χρειάζεται μόνο να αγοράσει τουλάχιστον 1 κιλό μπανάνες Chiquita στο σούπερ μάρκετ και έπειτα, να καταχωρήσει την απόδειξη αγοράς αφού επισκεφθεί τον ιστότοπο www.chiquita.gr/powerup.

Κάθε βδομάδα, η Chiquita θα χαρίζει 4 tablets και 1 laptop στους τυχερούς συμμετέχοντες!

Παράλληλα, για να κάνει ακόμη πιο διασκεδαστική την επιστροφή στο σχολείο, η Chiquita έχει συμπεριλάβει στο website της μία συλλογή παιχνιδιών, αλλά και πολλές γευστικές και υγιεινές συνταγές, που θα απολαύσουν οι μικροί μαθητές και θα βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει ετοιμάσει και κάποια ειδικά θεματικά background που μπορούν να προσαρμοστούν στις πλατφόρμες e-learning και μπορεί κάποιος να τις κατεβάσει πολύ εύκολα εδώ.

«Η επιστροφή στα σχολεία είναι σίγουρα λίγο διαφορετική φέτος, αλλά ανεξαρτήτως των συνθηκών, χρειαζόμαστε υγιεινά και νόστιμα σνακ που αρέσουν τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες,» δήλωσε η Tina Varjabedian, Marketing Manager Βορείου Αμερικής. «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι γονείς εμπιστεύονται τις μπανάνες μας, όχι μόνο αυτή την περίοδο που οι ανάγκες είναι αυξημένες, αλλά καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι νόστιμες μπανάνες μας προσφέρουν μια νότα χαράς στην καθημερινότητα, παράλληλα με τα πολλά θρεπτικά συστατικά που τροφοδοτούν και αναπτύσσουν τα νεαρά μυαλά.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό «Γέμισε Ενέργεια», τις συνταγές της Chiquita για την επιστροφή στα σχολεία και για τα virtual background επισκεφτείτε το www.chiquita.gr ή τις σελίδες μας σε Instagram και Facebook.