Chiquita

Θα μπορούσε η Chiquita να λείπει από τον Μαραθώνιο της Αθήνας, ακόμη κι αν είναι virtual; Φυσικά και όχι! Έτσι, για 13η συνεχή χρονιά, η μπανάνα Chiquita στηρίζει, παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, τον ΣΕΓΑΣ και δίνει δυναμικό παρών στον 1ο Virtual Μαραθώνιο της Αθήνας.

Φέτος, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να μείνουμε ενωμένοι, έστω κι αν είναι διαδικτυακά, κατά συνέπεια ο μαραθώνιος προσαρμόστηκε, ώστε ο καθένας να μπορεί να συμμετάσχει από το σπίτι του.

Όντας το επίσημο φρούτο του Μαραθωνίου, οι μπανάνες Chiquita δίνουν την απαραίτητη ενέργεια σε όλους τους δρομείς να φτάσουν στην γραμμή του τερματισμού, που φέτος δεν θα είναι το Παναθηναϊκό Στάδιο, αλλά οποιοδήποτε άλλο σημείο στο κόσμο! Στον 1ο Virtual Μαραθώνιο ο δρομέας επιλέγει τη διαδρομή που θα τρέξει και η διαδικασία είναι πολύ απλή για όποιον θέλει να συμμετάσχει. Αρκεί να κατεβάσει το app του ΣΕΓΑΣ, να κάνει εγγραφή επιλέγοντας μεταξύ των 5, 10 ή 42 χλμ και μπορεί να τρέξει οπουδήποτε αυτός θέλει μεταξύ 08-22 Νοεμβρίου.

Οι μπανάνες Chiquita θέλουν να υπενθυμίσουν, σε όσους λάβουν μέρος στον Virtual Μαραθώνιο της Αθήνας, να αποφύγουν τα πολυσύχναστα σημεία και να προτιμήσουν πιο ερημικές διαδρομές για να μειώσουν τις πιθανότητες έκθεσης στον ιό. Φυσικά, οι συμμετέχοντες δε θα πρέπει να ξεχάσουν και το αγαπημένο φρούτο κάθε αθλητή, δηλαδή τη μπανάνα.

Ένα φρούτο χαμηλό σε νάτριο, πλούσιο σε απαραίτητες βιταμίνες (ειδικά βιταμίνες C και B6), διαλυτές ίνες, και σημαντικά μέταλλα όπως κάλιο και μαγνήσιο, που αναπληρώνουν άμεσα το μυϊκό γλυκογόνο και βοηθούν στην αποκατάσταση των μυών.

Η Chiquita προσηλωμένη στις αρχές της, συνεχίζει να στηρίζει δράσεις που αναδεικνύουν τη διασκεδαστική πλευρά του υγιεινού τρόπου ζωής, ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες. Έτσι λοιπόν, το πιο διάσημο φρούτο του πλανήτη καλεί τους πάντες να συμμετέχουν στον πιο διασκεδαστικό και ξέγνοιαστο μαραθώνιο και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία.

Αυτή τη χρονιά δεν υπάρχουν δικαιολογίες, καθώς κατεβάζοντας το app όλοι έχουν την δυνατότητα να τερματίσουν από όπου κι αν βρίσκονται και να κερδίσουν το αυθεντικό tshirt και το αναμνηστικό μετάλλιο του 1ου Virtual Μαραθωνίου!