Χωρισμός

Ο χωρισμός δεν είναι εύκολη κατάσταση και πολλές φορές πρέπει να καθίσουμε να τα πούμε λίγο με τον εαυτό μας, διότι μπορεί να τον σκεφτόμαστε επειδή έχουμε πολλά νεύρα με το πρόσωπο που εμπλεκόμαστε ερωτικά και να μην σκεφτόμαστε καθαρά.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Δεν μπορούμε πάντα να σκεφτούμε με καθαρό μυαλό το ενδεχόμενο του χωρισμού διότι συμβαίνουν πολλά πράγματα καθημερινά τα οποία μπορεί να μας προκαλέσουν σύγχυση και ξεσπάμε σε μια κατάσταση η οποία νομίζουμε ότι μας επιβαρύνει παραπάνω. Πολλοί θεωρούμε πως ένας χωρισμός μπορεί να είναι η λύση στα προβλήματα μας αλλά θέλει πολύ καλό χειρισμό από την πλευρά μας αν και εφόσον σκεφτόμαστε σοβαρά να απομακρυνθούμε από τον άνθρωπο με τον οποίο έχουμε σχέση το τελευταίο διάστημα.

Ποιες είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου προτού αποφασίσεις να χωρίσεις

#1. Θα είμαι πιο ευτυχισμένος/η αν χωρίσω 

Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση η οποία καθημερινά φέρνει την τοξικότητα στη ζωή σου και δεν νιώθεις καλά, τότε δεν έχουμε να συζητήσουμε πολλά! Η δύναμη της συνήθειας έχει μεγάλη επιρροή πάνω μας και κάπως πρέπει να απεμπλακούμε από αυτή και να ξεκαθαρίσουμε τα συναισθήματα μας.

#2.Τι έχω να χάσω 

Έχοντας βάλει κάτω τα πράγματα, και σκεπτόμενος/η πως αυτή η σχέση δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα παραπάνω τότε πραγματικά δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Απλά πρέπει να σκεφτείς καλά!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad