Χωρισμός

Ένας χωρισμός μπορεί να σε πονέσει πολύ! Αλλά πάρα πολύ και δεν αποκλείεται να σε φέρει σε ένα πολύ περίεργο “κόσμο” όπου θα δεις πόσο εύκολο είναι να “κλειστείς” στον εαυτό σου.

ad

 

Αλλά όπως όλα, περνά και αυτός αλλά όχι πολύ εύκολα! Για αυτό και εμείς σκεφτήκαμε να σε βοηθήσουμε λιγουλάκι γιατί έχουμε περάσει κάποια πράγματα και θέλουμε να δώσουμε τις συμβουλές που μας βοήθησαν!

#1. Support group 

Μην αγνοήσεις την ομάδα των δικών σου ανθρώπων! Αυτοί είναι το στήριγμα σου ακόμη και όταν δεν μπορείς να μιλήσεις και να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου! Άραξε μαζί τους, άστους να σου πουν τα πράγματα όπως τα βλέπουν – ακόμη και αν είναι σκληρά – και απλά απόλαυσε την παρέα τους. Βοηθά πολύ!

#2. Γυμνάσου

Η γυμναστική – ακόμη και το περπάτημα – μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεσπάσεις! Μπορείς να κάνεις ότι είδους άθλησης σου αρέσει και θα δεις πώς με τον καιρό θα αλλάξει όλη η διάθεση σου!

#3. Φτιάξε μια λίστα 

Μια λίστα με τα αρνητικά της σχέσης που τελείωσε θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο καθαρά. Καλά τις πρώτες μέρες θα είναι δύσκολο, αλλά μετά από καμία εβδομάδα μπορείς να γράψεις κάποια πραγματάκια!

Τσέκαρε και αυτό : Καρκίνος Οκτώβριος: Προβλεψεις για τον Οκτώβριο του 2022

Ad