Χωρισμός

Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη συνθήκη την οποία όλοι έχουμε βιώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας και δεν είναι εύκολο να ανακάμψεις αν έχεις αγαπήσει πραγματικά έναν άνθρωπο.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Βέβαια, όλα μέσα στη ζωή είναι και ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό λέει το γνωστό άσμα και πρέπει να προχωράμε όσο δύσκολο και αν είναι. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και το “τραύμα’ πρέπει να κλείσει με τη σωστή “θεραπεία”.

Σε άλλα νέα, οι γιορτινές μέρες θεωρούνται ιδανικές για να κάνεις διακοπές  με το έτερον ήμισυ και να διασκεδάσετε. Αλλά υπάρχει μια έρευνα που έρχεται να ανατρέψει τη ρομαντική “θεωρία” και ειδικοί μας λένε ξεκάθαρα πως υπάρχει μια μέρα μέσα στις γιορτές όπου τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε μέσω δεδομένων που συνέλεξαν ψηφιακοί στατιστικολόγοι από το Facebook, η πιο “δυνατή ημέρα” για να χωρίσει ένα ζευγάρι είναι η 11η Δεκεμβρίου, δυο εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα.

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να χωρίσει ένα ζευγάρι προτού γιορτάσει μαζί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, είναι πολλοί.

Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους και τρομάζουν, άλλοι πιέζονται όταν πρέπει να γίνουν οι συστάσεις μεταξύ οικογενειών και άλλοι νιώθουν πως το πρόσωπο που έχουν στο πλευρό τους, δεν είναι αυτό που ήθελαν.

Έτσι, ο χωρισμός είναι μονόδρομος!

Τσέκαρε και αυτά :

Περίεργα : Παντρεύτηκε φάντασμα και της έκανε χαλάστρα

Maestro : Ο Στέλιος Κερασίδης με τον Παπακαλιάτη στο πιάνο

 

Ad