Χωρισμός

Ο χωρισμός είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη και όταν κάποιος αποφασίζει να πάρει την απόφαση να δώσει “τέλος” ξαφνικά, εσύ απλά κοιτάς και απορείς.

 

Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε σχέσεις και προσπαθούν να διαχειριστούν πολλά πράγματα, με αποτέλεσμα να κάνουν κάποια στιγμή το “μπαμ” και ξαφνικά ανακοινώνουν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν μια σχέση ενώ εσύ πίστευες πως είναι όλα ρόδινα.

Ένας χωρισμός είναι ένας “μικρός θάνατος” όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ειδικούς και όταν γίνεται ξαφνικά εσύ τρελαίνεσαι! Κάτι το οποίο είναι τελείως φυσιολογικό αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε γίνονται λάθη.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις μόλις χωρίσεις είναι το γνωστό σε όλους μας “stalking” μέσω social media. Δηλαδή, να παρακολουθείς όλα όσα κάνει ο πρώην και να προσπαθείς να βρεις απαντήσεις μέσω αυτών.

Αν θες να μάθεις τους λόγους τότε πρέπει να αντιμετωπίσεις το “τέρας” με το δικό σου τρόπο και ρωτώντας εξηγήσεις. Αλλιώς, θα πληγώνεσαι καθημερινά όλο και περισσότερο καραδοκώντας να βρεις απαντήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τσέκαρε και αυτό : Συνταγές : Πώς να φτιάξεις τον πιο διάσημο πουρέ πατάτες