Χωρισμός

O χωρισμός δεν είναι μια εύκολη κατάσταση! Αλλά ευτυχώς έχουμε τους φίλους μας και μπορούν να ακουμπήσουμε πάνω τους όταν αποφασίζουμε να αφήσουμε οριστικά το ταίρι μας ή όταν εκείνο επιλέγει να μας πει “αντίο”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Αυτή τη φορά όμως, θα μιλήσουμε για όσα δεν πρέπει να κάνει ένας φίλος όταν ο κολλητός ή η κολλητή του χωρίζει γιατί πρέπει να ασχοληθεί με την ουσία η οποία δεν είναι άλλη από την ψυχική κατάσταση του φίλου!

Τι δεν πρέπει να κάνουμε όταν χωρίζει ο/η bestie!

#1. Δεν κακολογούμε τον/την πρώην σύντροφο!

Είναι πολύ σημαντικό να μην μιλάμε άσχημα (όσο μπορούμε ) για το πρόσωπο που πλήγωσε το δικό μας αγαπημένο πρόσωπο! Ναι είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς πως μπορεί να τα ξαναβρούν όπως επίσης, πως δεν χρειάζεται να υπενθυμίζουμε στους φίλους μας τις τοξικές καταστάσεις! Εμείς είμαστε εκεί για να τους ακούμε και όχι για να κάνουμε κριτική!

#2. Δεν τους πιέζουμε για νέα ραντεβού 

Αν ο bestie έχει χωρίσει, δεν χρειάζεται να πιέσουμε την κατάσταση έστι ώστε να βγει ραντεβού! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και ο χωρισμός θέλει τον δικό του!

#3.Δεν τους ξεχνάμε 

Έχει συνηθίσει να χτυπά το τηλέφωνο συχνά λόγω του αμόρε! Οπότε, τις πρώτες μέρες πρέπει να είσαι stand by και να στέλνεις μηνυματακια και να παίρνεις τηλέφωνο!

Τσέκαρε και αυτά: