Χριστιάννα Κατσιέρη

Η Χριστιάννα Κατσιέρη δεν έχει βρει ακόμη την ησυχία της στο “Μy Style Rocks” καθώς η Βασιλική Λιγνού για μια ακόμη φορά την κατηγορεί για αντιγραφές και φέρεται να έχει και αποδείξεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το μοντέλο με τα δίμετρα πόδια για μια ακόμα μέρα δεν κατάφερε να πείσει για μια ακόμη μέρα τις συμπαίκτριες της για το look της και η Βασιλική αντέδρασε καθώς την κατηγορεί πώς στο look που είχε δημιουργήσει για την ημέρα όπου είχε το concept της Lady Gaga αντέγραψε το κορσέ από κατάστημα ενώ είχε ισχυριστεί πως είχε σκεφτεί μόνη της την ιδέα. Μάλιστα, της είπε πως έχει και αποδείξεις στο κινητό της αλλά δεν μπορούσε να της το δώσει την ώρα του γυρίσματος η παραγωγή.

H Βασιλική Λιγνού κατηγορεί για μια ακόμη φορά την Χριστιάννα Κατσιέρη για ψέμματα και πιστεύει πως δεν κάνει τίποτα μόνη της.

Η Χριστιάννα από τη δική της πλευρά ισχυρίζεται πως ότι κάνει, είναι από το δικό της μυαλό και δε δέχεται όλα αυτά που της λέει η συμπαίκτρια της. Και χαρακτηριστικά είπε στη Βασιλική “Φτάνει πια, θα μιλήσω εγώ τώρα”. 

Τα δυο κορίτσια δεν μπορούν να τα βρουν με τίποτα!

Tσέκαρε και αυτά: