Χριστιάννα Κατσιέρη

Η Χριστιάννα Κατσιέρη την “είδε” πολύ διαφορετικά στο gala του My Style Rocks την Τετάρτη 8/2 και αποφάσισε να κάνει μια νυφική εμφάνιση η οποία έκανε έξαλλο τον Στέλιο Κουδουνάρη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το νεαρό κορίτσι με τα πανύψηλα πόδια και το πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο επέλεξε να φορέσει έναν κορσέ, ένα μπλουζάκι λευκό, μια φούστα λευκή, ψηλές κάλτσες σε λευκό χρώμα, πασουμάκια και ένα βέτο μαζί με μια μάσκα ύπνου.

Οι συμπαίκτριες της δεν πείστηκαν από την εμφάνιση της όπως και οι κριτές! Και το μοντέλο έκανε τον Στέλιο Κουκουνάρη να ξεσπάσει καθώς πιστεύει πως πρέπει να κοπούν τα αστεία και πως η εμφάνιση της ήταν αποκριάτικη.

Οι δυο τους λογομάχησαν για λίγα λεπτά καθώς η Χριστιάννα Κατσιέρη θεώρησε πως είναι ένα look που μπορεί να φέρει στο πλατό διότι της είχαν πει τα κορίτσι πως σε παλαιότερο κύκλο μια παίκτρια είχε εμφανιστεί με ένα πάπλωμα το οποίο είχε μετατρέψει σε νυφικό. Ο σχεδιαστής μόδας συνέχισε να της λέει πως το look της δεν ήταν καθόλου καλό και πως θα πρέπει να είναι πιο προσκετική!

Ο σχεδιαστής ήταν γενικότερα ενοχλημένος με όσα είδε από τα κορίτσια διότι θεώρησε πως δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη πρόταση! Πάνε οι ελπίδες του!

Τσέκαρε και αυτά: