Χριστιάννα Κατσιέρη

Η Χριστιάννα Κατσιέρη αποφάσισε να φορέσει ένα full face ντυμένο με παγιέτα στο gala του My Style Rocks και να περπατήσει στην πασαρέλα του ριάλιτο μόδας! Και το πρώτο πράγμα το οποίο βγήκε από το στόμα μας ήταν η ατάκα “Καλέ τι κακό τη βρήκε”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας, περπάτησε στον μεγάλο διάδρομο και στάθηκε μπροστά από τις συμπαίκτριες της και όπως ήταν αναμενόμενο, η Βασιλική Λιγνού κλήθηκε να τη σχολιάσει! Και για πρώτη φορά στα χρονικά, δεν είχε ειρωνική διάθεση απέναντι της.

Ωστόσο, πέταξε επική ατάκα λέγοντας “Η Χριστιάννα είναι πιο κούκλα από ποτέ”, προκαλώντας γέλια στο πλατό καθώς είχε χιουμοριστική διάθεση.

H Χριστιάννα Κατσιέρη επέλεξε να καλύψει όλο το πρόσωπο της με το ιδιαίτερο σκουφί – μάσκα , φόρεσε ένα σουτιέν, ένα μεγάλο χρυσό σταυρό και ένα μεγάλο κομμάτι τούλι το οποίο κάλυπτε το σώμα της και είχε έντονο όγκο.

Όταν στάθηκε μπροστά από τους κριτές, δεν κατάφερε να πείσει με την εμφάνιση της καθώς δε θεωρούν πως είναι ένα avant garde look αλλά είναι απλά εκκεντρικό και πως δεν είναι ιδανικό για το θέμα της ημέρας.

 

Tσέκαρε και αυτά: