Χριστιάννα Κατσιέρη

H Χριστιάννα Κατσιέρη φαίνεται πως είναι αρκετά ενοχλημένη με τις συμπαίκτριες της καθώς δεν είναι λίγες αυτές που τη βαθμολογούν με πολύ χαμηλούς βαθμούς! Και μια από αυτές είναι η Emilia Vodos!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤO SURVIVOR ΕΔΩ 

Το μοντέλο που σπουδάζει και αισθητική, αποφάσισε να ανέβει στην πασαρέλα του My Style Rocks φορώντας ένα look το οποία θύμιζε κάποια προηγούμενα που είχε κάνει !Και η συμπαίκτρια της έβαλε “1” καθώς δεν είδε κάτι που της άρεσε. Και η Χριστιάννα την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα καθώς θεωρεί πως δεν ήταν αντικειμενική η βαθμολογία στο look της και θέλησε να της δείξει πως δε βαθμολογεί σωστά.

Η Χριστιάννα Κατσιέρη είπε πως δεν της άρεσε το look της Emilias Vodos και πως θα πάρει “1” μέχρι να σταματήσει αυτός ο πόλεμος απέναντι της.

H Εμιλία Βόντος δεν χάρηκε καθόλου με τις δικαιολογίες της Χριστιάνας και αυτό φάνηκε στο πρόσωπο της καθώς οι μορφασμοί δεν ήταν λίγοι!

To μοντέλο έχει ανοίξει “πόλεμο” με τη Βασιλική ΛΙγνού και την ομιλία καθώς πιστεύει πως δεν την κρίνουν αντικειμενικά και από εδώ και έπειτα θα απαντά με τη χαμηλότερη βαθμολογία γιατί θέλει να δείξει τη δυσαρέσκεια της!

Λίγο υπερβολική η αντίδραση δεν βρίσκεις;

Τσέκαρε και αυτά: