Χριστιάννα Κατσιέρη

Για μια ακόμη φορά, η Χριστιάννα Κατσιέρη βρέθηκε στο στόχαστρο των Emilia Vodos και Βασιλής Λιγνού αφού το look της δεν έπεισε και έχουν λυσσάξει πως αντιγράφει όλα τα σύνολα που φέρνει από βεστιάρια ενώ την έχουν κατηγορήσει ανοιχτά και για στιλίστα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παίκτρια με το εντυπωσιακό πρόσωπο και σώμα περπάτησε στην πασαρέλα του My Style Rocks φορώντας μια ροζ silk φούστα, έναν κορσέ σε μπορντό χρώμα και ένα πουκάμισο με ρίγες και η Εμιλία Βόντος κλήθηκε να τη σχολιάσει βάζοντας “2”. Η παίκτρια που θεωρεί τον εαυτό της “Queen” του ριάλιτι μόδας, είπε στο μοντέλο και αισθητικό πως έχει δει το συγκεκριμένο look σε ένα βεστιάριο το οποίο επισκέφτηκε πριν από κάποιες μέρες και η Χριστιάννα Κατσιέρη αρνήθηκε για μια ακόμη φορά τις κατηγορίες.

Όταν η Βασιλική Λιγνού κλήθηκε και αυτή με τη σειρά της να μιλήσει, είπε πως η Χριστιάννα έχει αντιγράψει και άλλο look από βεστιάριο (στο είχαμε δείξει πρόσφατα, τσέκαρε εδώ) και ξεκίνησε μια νέα επίθεση κατά της παίκτριας!

Η Χριστιάννα αρνείται όλα όσα τις προσάπτουν οι συμπαίκτριες της και η Emilia Vodos είπε πως θα φέρει αποδείξεις για να μάθουν όλοι πως γίνονται τα πράματα!

 

Tσέκαρε και αυτά: