Χριστιάννα Κατσιέρη

H Χριστιάννα Κατσιέρη και η Emilia Vodos επέστρεψαν στις παλιές, καλές κοντρούλες που είχαν αφού είχαν ηρεμήσει πολύ τις τελευταίες μέρες και το look του μοντέλου δεν έπεισε την “πελούσια” του My Style Rocks !

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το μοντέλο φόρεσε ένα καφέ κολάν, γόβες, ένα μάλλινο ρούχο το οποίο όντως θυμίζει βράκα και ένα πουκάμισο με prints και στάθηκε μπροστά στα κορίτσια. Η Εμιλία Βόντος επέλεξε να της βάλει “1” γιατί δεν της άρεσε καθόλου το outfit που επέλεξε και της είπε πως έχει βαρεθεί να βλέπει τη βράκα της “γιαγιάς” και θα ήθελε κάτι άλλο.

Η Χριστιάννα Κατσιέρη δε χάρηκε πολύ με την κριτική λέγοντας πως δεν περίμενε κάτι καλύτερο από την παίκτρια και πως λήγει τη συζήτηση. Εκείνη τη στιγμή, η Κατερίνα Καραβάτου της είπε πως εκείνη είναι η αρμόδια γι ανά λήξει την οποιαδήποτε συζήτηση.

Οι κριτές φάνηκε πιο υποστηρικτικοί στο look της, ωστόσο θεώρησαν πως υπήρχαν ατοπήματα τα οποία δεν μπορούν να προσπεράσουν και πήρε πάλι χαμηλή βαθμολογία.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε πως της άρεσαν πολύ τα χρώματα που επέλεξε να φορέσει και πως της “κλωτσά” το σορτσάκι το οποίο φόρεσε διότι δεν είναι ανοιξιάτικο ενώ δεν της άρεσε το μακιγιάζ που επέλεξε να κάνει το νεαρό κορίτσι.

Tσέκαρε και αυτά: