Χριστιάνα Κατσιέρη

Η Χριστιάννα Κατσιέρη πέρασε από δικαστήριο για μια ακόμη φορά καθώς τα κορίτσια του My Style Rocks την κατηγορούν ευθέως πως εχει στιλίστα και αυτή τη φορά η Νικόλ Δεσποτοπούλο τα έβαλε μαζί της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το μοντέλο και φοιτήτρια αισθητικής επέλεξε να φορέσει μια εξαιρετική denim φούστα την οποία συνδύασε με denim μπότες και ένα denim πανωφόρι, αλλά οι παίκτριες δεν πείστηκαν για το look της καθώς θεωρούν πως την ντύνει ένας στιλίστας και πως δε κάνει τίποτα μόνη της!

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου δεν μπορεί να καταλάβει τη ραγδαία εξέλιξη της και πιστεύει πως την ντύνει ένας άλλο άνθρωπος και δεν μπορεί να τη βαθμολογεί με υψηλά νούμερα γιατί δε θεωρεί πως είναι δίκαιο.

Στην κουβέντα μπήκε και η Βασιλική Λιγνού η οπού στηρίζει τη Νικόλ σε όσα λέει ενώ η Χριστιάννα Κατσιέρη υποστηρίζει και ορκίζεται πως δεν έχει στιλίστα και πως ότι κάνει, είναι μέσω δική της δουλειάς!

Οι παίκτριες δεν πιστεύουν την συμπαίκτρια τους ενώ η κριτική επιτροπή της είπε πως αν δεν έχει αποδείξει περλέ στιλίστα δεν μπορεί να την κατηγορούν με αυτό τον τρόπο!

Τσέκαρε και αυτά: