Χριστιάννα Κατσιέρη

H Χριστιάννα Κατσιέρη είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο αποφάσισε να συμμετάσχει το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, “Μy Style Rocks” και να δείξει στον κόσμο το στιλ της αφού θεωρεί πως μπορεί να κάνει ξεχωριστά πράγματα! Αλλά οι συμπαίτριες της δε συμφωνούν μαζί της!

Ωστόσο, το μοντέλο έχει ένα πολύ έντονο beef με τη Βασιλική Λιγνού καθώς δεν χωνεύουν η μια την άλλη και δε σταματούν να έχουν πολύ “τσιριχτές στιγμές” στο παιχνίδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Αυτή τη φορά, η Βασιλική Λιγνού εμφανίστηκε με ένα σχετικά ήσυχο look μπροστά στα κορίτσια και η Χριστιάννα Κατσιέρη αμέσως της είπε πως έχει ξαναδει το συγκεκριμένο look και πως δεν μπορεί να τη βλέπει να επαναλαμβάνεται διαρκώς ενώ κατηγορεί άλλες παίκτριες για τα ίδια ακριβώς πράγματα!

Τσέκαρε το βίντεο εδώ!

Tα δυο κορίτσια έχουν λυσσάξει και διαρκώς ανταλάσσουν χαρακτήρες τους οποίους δεν περιμέναμε πως θα ακούσουμε ενώ δε σταματούν να κατηγορούν η μια την άλλη για διάφορα πράγματα χωρίς όμως να μας έχουν δείξει αποδείξεις!

Η Βασιλική έχει πολύ έντονο και κατηγορηματικό ύφος κατά του μοντέλου όταν μιλάει και προκαλεί ενώ το μοντέλο προσπαθεί και αυτή με τη σειρά της να κρατήσει ειρωνική στάση! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανάβουν τα αίματα!

Τσέκαρε και αυτά: